• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Evet arkadaşlar yarısmamız bitti sonunda :hamarat:oyumu cok begendigim 88prenses22 88prenses22 arkadaşımizın çıtır halka tatlısına verdim ama 1 oy kullanmak cok zordu manolya1458 manolya1458 in sekerparesi @Zelifme nin kadayıfı -VUSLAT- -VUSLAT- ın baklavası oy vermek istediklerimim arasındaydı aeben aeben ablama oy vermeye gerek yoktu cunku oyların masallahi vardi. Bu arada tebrikler canim:KK36:
:KK200: 88prenses22 88prenses22
:KK200: zey-mur zey-mur
:KK200: Mazef Mazef
:KK200: manolya1458 manolya1458
:KK200: kanadali35 kanadali35
:KK200: @Memfis
:KK200: kedicelik06 kedicelik06
:KK200: Tatlimafya Tatlimafya
:KK200: @Alice LIDDELL
:KK200: eshma eshma
:KK200: GoldenVenus GoldenVenus
:KK200: beyaz_su beyaz_su
:KK200: marvelgirl marvelgirl
:KK200: CadiKelebek CadiKelebek
:KK200: LilYumiyum LilYumiyum
:KK200: Sevcan_34 Sevcan_34
:KK200: H hawadeniz
:KK200: Zehrayenihayat Zehrayenihayat
:KK200: @Cannibal
:KK200: S sevil4321
:KK200: Gurbetcisu Gurbetcisu
:KK200: Safistd Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM:KK200:Beğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım:KK36:2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdim:cry:fikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım:KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
:KK200:@YUMURCAK
:KK200:@soocute
:KK200:@sdktm
:KK200:@msg38
:KK200:@GiMUm
:KK200:@Eses07
:KK200:@Keti34
:KK200:@placebo2222
:KK200:@minnakkelebekim
:KK200:@Samire tmv
:KK200:@Hayatinanlamisensin

Oy verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim .:KK68:
1. Olamasamda onure ettiniz beni.:KK73:Oy veren elleriniz dert görmesin.:-)
Duzgun etiketle:KK53:

Kalpten sonra bosluk birak sonra yaz kimi etiketliceksen yoksa olmaz
Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.:KK19:

Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.:KK19:
Rica ederim canim ne demek:KK200:begenmene cok sevindim tesekkurler:KK36::KK36:sen 6.oldun dimi birakma bu isin pesini senin teorine gore 5.yarismada birinci oluyosun:rolleyes:bendemi denesem senin taktigini bakarsin bidahaki yarista 1.olurum:KK57:

Teşekkür ederim vuslatcım ..
Son gün tatlını sunman bence senin için şanssızlık oldu :( sunumun çok güzeldi tarifinde . Pek gören olmasada sende benim gibi tek açmıştın baklavanı .. Senin tarifini ilk 3 içinde görürüm diyordum olmadı :(.
Eline sağlık tebrik ederim :68:

Görüyorsun değil mi? Beni nasıl ekarte etmeye çalışıyor. Birde guru üye olacak. :KK12::KK12: hiç yakışıyor mu yazık yazık. Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ben sana 3 oy vereyim de 1.ol benim canım sağ olsun 3.de olurum :cool:
Bence de hiç yakışmadı:KK53:
Ama çok guzeldi :) ve farkliydi. Eline koluna sağlık :KK36:
Tekrar teşekkürler:KK68:
Yeni smile gelmiş :süslü::temizlik::ıslık::uykucu::sinirli::skandal::spor::rapci::olamaz::super::tokat::sampiyon::rolleyes:
Nevoş merdanen gelmiş:rolleyes::KK70:
:skandal::oha::ukala::ruh::kusmuk:güzelmiş:KK9:

Teşekkür ederim vuslatcım ..
Son gün tatlını sunman bence senin için şanssızlık oldu :KK43: sunumun çok güzeldi tarifinde . Pek gören olmasada sende benim gibi tek açmıştın baklavanı .. Senin tarifini ilk 3 içinde görürüm diyordum olmadı :KK43:.
Eline sağlık tebrik ederim :KK68:
Evet, sona kadar gitmeye üşendiler belkide:KK53: Yine de keskin gözlü olanların gözünden kaçmamış:KK45:
Teşekkür ederim canım:KK36:

Back