- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Evet arkadaşlar yarısmamız bitti sonunda oyumu cok begendigim 88prenses22 arkadaşımizın çıtır halka tatlısına verdim ama 1 oy kullanmak cok zordu manolya1458 in sekerparesi @Zelifme nin kadayıfı -VUSLAT- ın baklavası oy vermek istediklerimim arasındaydı aeben ablama oy vermeye gerek yoktu cunku oyların masallahi vardi. Bu arada tebrikler canim
88prenses22
zey-mur
Mazef
manolya1458
kanadali35
@Memfis
kedicelik06
Tatlimafya
@Alice LIDDELL
eshma
GoldenVenus
beyaz_su
marvelgirl
CadiKelebek
LilYumiyum
Sevcan_34
H hawadeniz
Zehrayenihayat
@Cannibal
S sevil4321
Gurbetcisu
Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMBeğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdimfikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım
88prenses22
zey-mur
Mazef
manolya1458
kanadali35
@Memfis
kedicelik06
Tatlimafya
@Alice LIDDELL
eshma
GoldenVenus
beyaz_su
marvelgirl
CadiKelebek
LilYumiyum
Sevcan_34
H hawadeniz
Zehrayenihayat
@Cannibal
S sevil4321
Gurbetcisu
Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMBeğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdimfikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım