- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
MersiAll all birincilik senin olsun
Nana'cım Vuslat 1. oluyor biz ikinciliği paylaşıyoruz
O zamana kadar beni geçemezsiniz 3 kişi arasında 1. oldum bana yok mu hediyeSaat ekledim canım2 saat sürmez kapanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MersiAll all birincilik senin olsun
Nana'cım Vuslat 1. oluyor biz ikinciliği paylaşıyoruz
O zamana kadar beni geçemezsiniz 3 kişi arasında 1. oldum bana yok mu hediyeSaat ekledim canım2 saat sürmez kapanır
Sana hediye yokMersi
O zamana kadar beni geçemezsiniz 3 kişi arasında 1. oldum bana yok mu hediye
Zaten baklavagillerin tariflerini not edeceğim artik en yapabileceğime inandıgımı yaparim inşallahTabi canım her şerde bir hayır vardır.Sen zaferle çıkmışsın işin içinden
O zaman yarım ölçü benim,deynep'in veya şöbiyetlerin hamurundan yapabilirsiniz..İlla baklava değil o şekillerde yaparsın..Şöbiyet,burma,dilber dudağını kasdediyorum..Sonra ölçüyü artırıp baklava yaparsın
Niyeymişİsyan çıkarırım forumda, 1 Mayıs vesilesiyle arada kaynarımSana hediye yok
Emin ol hepsi birbirine benziyorAynı hamurla tüm şekillerden deneyebilirsinZaten baklavagillerin tariflerini not edeceğim artik en yapabileceğime inandıgımı yaparim inşallah
Tamam çıkar isyanı bekliyoruzNiyeymişİsyan çıkarırım forumda, 1 Mayıs vesilesiyle arada kaynarım
Tırsmadın mıTamam çıkar isyanı bekliyoruz
Neler yapacağını görmek istemiş olabilirimTırsmadın mı
Aslında bir planım yoktu, blöf yaptım Ama istersen küçük bir madalyada anlaşabilirizNeler yapacağını görmek istemiş olabilirim
Kazen'i etiketleyip isteyebilirsinAslında bir planım yoktu, blöf yaptım Ama istersen küçük bir madalyada anlaşabiliriz
Hee tabi, deli muamelesi göreyim sonraKazen'i etiketleyip isteyebilirsin
O zaman benim yapacak birşeyim yokHee tabi, deli muamelesi göreyim sonra
O zaman benim yapacak birşeyim yok
Bir sürü oy aldın daha ne istiyorsunBari 2 basamaklı sayıya geçseydimDaha fazla görüyor oy
Doğru, o kadar çok ki paylaştırmayı düşünüyordumBir sürü oy aldın daha ne istiyorsun