En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .

Ee senin kızın da kız kardeşi yok yanlış mi hatırlıyorum deynepciğimkardeş şart

Kız biz senle aynı durumu yaşıyoruz yeminle. Bende 2.yarışmaya yöresel yemeklerine yani katildigimda çok çok az oy kullanılmıştı
Ne kadar gıcıksın Sunumunu untmuştum,ne yaptığına bakayım dedim,ağzımın suyu yerlere aktı

Bende çok umutluydum tarifimden, derece kesin diyordum ama kimsecikler yoktu sansima
Ben de bir ara gaza geldim,ben de yarışmaya katılacaktım.Tokat usulü etli,iç baklalı yaprak sarma yapacaktım.Nuryolunun sunumunu görünce otur aşağı dedim,havam söndü.

Benim annemde önceden çok güzel baklava acardi.yemek sinileriyle yapardı hatırlıyorum cocuktum o zaman artık yapmıyor hazır alıyor.haliyle ben bilmiyorum baklava yapmayı ilk evlendiğimde kv de ile kusunce bana baklva yapmamişti bayram için ne halin varsa gör demişti bende internetten bu tatlıyı bulmuştum bayramda herkes bayılmişti o günden beri yaparım bende de böyle komik bir anısı var

Ben de nette görmüştüm daha önce .Bir türlü yapmak nasip olmadı.Hem kolay ,hem görüntü güzel.Bir de ben kadayıf tatlısına şerbet ,su yerine süt koyarım bazen,daha güzel olur.İstersen bir de öyle dene

Benim annemde sinilerle baklava yapardı..Gerçi hala yapıyor ama tepsideBen kendimi bildim bileli annem kadayıfı böyle yaparHatta bazen kahve fincanı ilede yapıyor minik minik çok güzel oluyor..
Bak ne güzel olmuş yoksa bu güzel tatlıyı öğrenemiyecektinAslında yemek yapmak böyle birşey mecbur kalınca deniyor ve geliştiryorsunUygun bir zamanda baklava yapmayı deneyebilirsinEmin ol çok kolay gelecek

Her şerde bir hayır vardir oldu iş
Aslında istiyorum şöyle bit bakınca yapamam gibi gelmiyor artık az çok hamur açabiliyorum hele bu kadar güzel baklava tarifleri görünce insan gaza geliyor

Denerim canım çok sık olmasada özel günlerde yapıyorum tatlı çok yapınca dayanamayıp yiyorum maalesef yakın zamanda yaparsan senin yaptığın gibi bir denerim

Her şerde bir hayır vardir oldu iş
Aslında istiyorum şöyle bit bakınca yapamam gibi gelmiyor artık az çok hamur açabiliyorum hele bu kadar güzel baklava tarifleri görünce insan gaza geliyor
Tabi canım her şerde bir hayır vardır.Sen zaferle çıkmışsın işin içinden
O zaman yarım ölçü benim,deynep'in veya şöbiyetlerin hamurundan yapabilirsiniz..İlla baklava değil o şekillerde yaparsın..Şöbiyet,burma,dilber dudağını kasdediyorum..Sonra ölçüyü artırıp baklava yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…