Bize fark attın daha ne istiyorsunBirde Nevoş listenin altına aeben daha oy istemiyor,Onun yaerine deynepnaza verin yazacaktı.Gözüm kapalı 2. olarak bile size fark atardım
Evet ya 6 günde 7 oy almışız bizBize fark attın daha ne istiyorsun
Allah bereket versin ne yapalımEvet ya 6 günde 7 oy almışız biz
Şansınız bol olsunAllah bereket versin ne yapalımBelki çorbalarda 10 oy alırız
Ben katılmayacağım diyorsunŞansınız bol olsun
Evet, çorba konusunda fikrim değişmedi. Ama yapılan beğendiğim her çorbayı yapacağımBen katılmayacağım diyorsun
Bu sefer bende katılmayacağım,bütün hevesim kırıldıBen katılmayacağım diyorsun
Kız biz senle aynı durumu yaşıyoruz yeminle. Bende 2.yarışmaya yöresel yemeklerine yani katildigimda çok çok az oy kullanılmıştıBu sefer bende katılmayacağım,bütün hevesim kırıldı
Bemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.
Benden geçti artık.Benim sağlık sorunlarım da var.Allah isteyenlere versin canım.Ee senin kızın da kız kardeşi yokyanlış mi hatırlıyorum deynepciğim kardeş şart
Evet, çorba konusunda fikrim değişmedi. Ama yapılan beğendiğim her çorbayı yapacağım
Hayırlısı olsunBu sefer bende katılmayacağım,bütün hevesim kırıldı
Ne kadar gıcıksınKız biz senle aynı durumu yaşıyoruz yeminle. Bende 2.yarışmaya yöresel yemeklerine yani katildigimda çok çok az oy kullanılmıştı
Bende çok umutluydum tarifimden, derece kesin diyordum ama kimsecikler yoktu sansimaNe kadar gıcıksınSunumunu untmuştum,ne yaptığına bakayım dedim,ağzımın suyu yerler aktı
Ben de bir ara gaza geldim,ben de yarışmaya katılacaktım.Tokat usulü etli,iç baklalı yaprak sarma yapacaktım.Nuryolunun sunumunu görünce otur aşağı dedim,havam söndü.Bende çok umutluydum tarifimden, derece kesin diyordum ama kimsecikler yoktu sansima
Bizim senin kadayıfa ayrı bir ilgimiz varAnnemizin tatlısı
Benim kızkardeşimde neredeyse 5 yıldır üye bu bölümde mesajı bile yoktuBu sefer öylesine hadi bir şekerpare yap görelim dedim Tamam yapıyorum dedi İlk defa olduğu için çok detay çekmemiş O kadar takip ediyor Bende ona verdim oyumu yoksa oysuz kalacaktı Aslında biri ona oy verseydi geri alacaktım ama kimse vermedi
Ben de nette görmüştüm daha önce .Bir türlü yapmak nasip olmadı.Hem kolay ,hem görüntü güzel.Bir de ben kadayıf tatlısına şerbet ,su yerine süt koyarım bazen,daha güzel olur.İstersen bir de öyle deneBenim annemde önceden çok güzel baklava acardi.yemek sinileriyle yapardı hatırlıyorum cocuktum o zamanartık yapmıyor hazır alıyor.haliyle ben bilmiyorum baklava yapmayı ilk evlendiğimde kv de ile kusunce bana baklva yapmamişti bayram için ne halin varsa gör demişti bende internetten bu tatlıyı bulmuştum bayramda herkes bayılmişti o günden beri yaparım bende de böyle komik bir anısı var
Benim annemde sinilerle baklava yapardı..Gerçi hala yapıyor ama tepsideBenim annemde önceden çok güzel baklava acardi.yemek sinileriyle yapardı hatırlıyorum cocuktum o zamanartık yapmıyor hazır alıyor.haliyle ben bilmiyorum baklava yapmayı ilk evlendiğimde kv de ile kusunce bana baklva yapmamişti bayram için ne halin varsa gör demişti bende internetten bu tatlıyı bulmuştum bayramda herkes bayılmişti o günden beri yaparım bende de böyle komik bir anısı var
Benim annemde sinilerle baklava yapardı..Gerçi hala yapıyor ama tepsideBen kendimi bildim bileli annem kadayıfı böyle yapar Hatta bazen kahve fincanı ilede yapıyor minik minik çok güzel oluyor..
Bak ne güzel olmuş yoksa bu güzel tatlıyı öğrenemiyecektinAslında yemek yapmak böyle birşey mecbur kalınca deniyor ve geliştiryorsun Uygun bir zamanda baklava yapmayı deneyebilirsin Emin ol çok kolay gelecek
Ben de nette görmüştüm daha önce .Bir türlü yapmak nasip olmadı.Hem kolay ,hem görüntü güzel.Bir de ben kadayıf tatlısına şerbet ,su yerine süt koyarım bazen,daha güzel olur.İstersen bir de öyle dene
Tabi canım her şerde bir hayır vardır.Her şerde bir hayır vardir oldu iş
Aslında istiyorum şöyle bit bakınca yapamam gibi gelmiyor artık az çok hamur açabiliyorumhele bu kadar güzel baklava tarifleri görünce insan gaza geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?