Oyum sana ablaİyi geceler hanımlar
Neler yapıyosunuz bakim bensiz
Oyum sana abla
Basarilar dilerim
Gerçekten mi kim kim kimYarışmacılardan biri Nevoşun kızkardeşi çıktı haberin var mı?
Kız şaka mı yapıyorum sandın,gerçek diyorum.Gerçekten mi kim kim kim
Kız şaka mı yapıyorum sandın,gerçek diyorum.
Hindistan cevizli şekerparenin sahibi firdefs
Bemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.Aaa gercekmişfirdefs benim kadayıfa oy veren arkadaş
Kadayıftan hatırladımne güzel ya benim kız kardeşim yok olsa bende getirirdim
Nasip
Bizim senin kadayıfa ayrı bir ilgimiz varAaa gercekmişfirdefs benim kadayıfa oy veren arkadaş
Kadayıftan hatırladımne güzel ya benim kız kardeşim yok olsa bende getirirdim
Nasip
Benimde 2 kızım varBemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.
Nana'cım Vuslat 1. oluyor biz ikinciliği paylaşıyoruzAll all birincilik senin olsun
İlk katılımda sonlarda olmak zor geliyor insana.İnşallah hevesi kırılmaz.Ben eminim ki senin gibi hamarat birinin kardeşi de aynıdır.Bizim senin kadayıfa ayrı bir ilgimiz varAnnemizin tatlısı
Benim kızkardeşimde neredeyse 5 yıldır üye bu bölümde mesajı bile yoktuBu sefer öylesine hadi bir şekerpare yap görelim dedim Tamam yapıyorum dedi İlk defa olduğu için çok detay çekmemiş O kadar takip ediyor Bende ona verdim oyumu yoksa oysuz kalacaktı Aslında biri ona oy verseydi geri alacaktım ama kimse vermedi
Yok canım aksine uygun kategorilere katılacakİlk katılımda sonlarda olmak zor geliyor insana.İnşallah hevesi kırılmaz.Ben eminim ki senin gibi hamarat birinin kardeşi de aynıdır.
Biz 3 kız kardeşiz , benden şanslısı yok okul zamanı her hafta babamdan aldigim paralar dışında ikisi de ayrı ayrı para gönderirdiBemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.
Çok şanslısın canımBiz 3 kız kardeşiz , benden şanslısı yok okul zamanı her hafta babamdan aldigim paralar dışında ikisi de ayrı ayrı para gönderirdi
Nevroş allasen oylamayı kapat hâlâ ablama oy geliyor, kıskanıyorumNana'cım Vuslat 1. oluyor biz ikinciliği paylaşıyoruz
Saat ekledim canımNevroş allasen oylamayı kapat hâlâ ablama oy geliyor, kıskanıyorum
Aynen öyle, evlendi ikisi de gelirken hep birşey alma derdindeler. Hiç engel olmuyorum alsınlarÇok şanslısın canım
Birde Nevoş listenin altına aeben daha oy istemiyor,Onun yaerine deynepnaza verin yazacaktı.Gözüm kapalı 2. olarak bile size fark atardımNevroş allasen oylamayı kapat hâlâ ablama oy geliyor, kıskanıyorum
Tabi canım engel olma alsınlarAynen öyle, evlendi ikisi de gelirken hep birşey alma derdindeler. Hiç engel olmuyorum alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?