En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kız şaka mı yapıyorum sandın,gerçek diyorum.
Hindistan cevizli şekerparenin sahibi firdefs

Aaa gercekmişfirdefs benim kadayıfa oy veren arkadaş
Kadayıftan hatırladım ne güzel ya benim kız kardeşim yok olsa bende getirirdim
Nasip

Nasip
Bemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.

Nasip
Bizim senin kadayıfa ayrı bir ilgimiz varAnnemizin tatlısı
Benim kızkardeşimde neredeyse 5 yıldır üye bu bölümde mesajı bile yoktuBu sefer öylesine hadi bir şekerpare yap görelim dedimTamam yapıyorum dediİlk defa olduğu için çok detay çekmemişO kadar takip ediyorBende ona verdim oyumu yoksa oysuz kalacaktıAslında biri ona oy verseydi geri alacaktım ama kimse vermedi

Benimde 2 kızım var Eğer tek kız olsaydı eşini bulana kadar doğurmaya devam ederdimHerkese bir kızkardeş şart

İlk katılımda sonlarda olmak zor geliyor insana.İnşallah hevesi kırılmaz.Ben eminim ki senin gibi hamarat birinin kardeşi de aynıdır.

İlk katılımda sonlarda olmak zor geliyor insana.İnşallah hevesi kırılmaz.Ben eminim ki senin gibi hamarat birinin kardeşi de aynıdır.
Yok canım aksine uygun kategorilere katılacak
Aslında hiç benzemiyoruzBen biraz pratik biriyim o ölçü kurbanı
Pasta kursuna gidiyor kendini ancak geliştiriyorBenim doğuştan onun sonradan olacak inşaallah

Biz 3 kız kardeşiz , benden şanslısı yok okul zamanı her hafta babamdan aldigim paralar dışında ikisi de ayrı ayrı para gönderirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…