• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kız şaka mı yapıyorum sandın,gerçek diyorum.:KK64:
Hindistan cevizli şekerparenin sahibi firdefs:KK45:

Aaa gercekmiş:-)firdefs benim kadayıfa oy veren arkadaş :-)
Kadayıftan hatırladım :D ne güzel ya benim kız kardeşim yok olsa bende getirirdim :-)
Nasip:P

Kadayıftan hatırladım :KK70: ne güzel ya benim kız kardeşim yok olsa bende getirirdim :-)
Nasip:p
Bemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.

Kadayıftan hatırladım :KK70: ne güzel ya benim kız kardeşim yok olsa bende getirirdim :-)
Nasip:p
Bizim senin kadayıfa ayrı bir ilgimiz var:KK45:Annemizin tatlısı:kk77:
Benim kızkardeşimde neredeyse 5 yıldır üye bu bölümde mesajı bile yoktu:KK53:Bu sefer öylesine hadi bir şekerpare yap görelim dedim:KK45:Tamam yapıyorum dedi:KK57:İlk defa olduğu için çok detay çekmemiş:KK12:O kadar takip ediyor:KK48:Bende ona verdim oyumu yoksa oysuz kalacaktı:KK70:Aslında biri ona oy verseydi geri alacaktım ama kimse vermedi:KK70:

Bemim de yok canım kızkardeşim,eksiklüğini zaman zaman duyarım,arkadaşım dostum dediğin insana güvenemiyorsun,ama kardeş farklı,kavga da etsen seni bırakmıyor,her anneye bir kız çocuğu ,her kız çocuğuna da bir kızkardeş gerekiyor.
Benimde 2 kızım var :KK51:Eğer tek kız olsaydı eşini bulana kadar doğurmaya devam ederdim:KK70:Herkese bir kızkardeş şart:KK45:

Bizim senin kadayıfa ayrı bir ilgimiz var:KK45:Annemizin tatlısı:kk77:
Benim kızkardeşimde neredeyse 5 yıldır üye bu bölümde mesajı bile yoktu:KK53:Bu sefer öylesine hadi bir şekerpare yap görelim dedim:KK45:Tamam yapıyorum dedi:KK57:İlk defa olduğu için çok detay çekmemiş:KK12:O kadar takip ediyor:KK48:Bende ona verdim oyumu yoksa oysuz kalacaktı:KK70:Aslında biri ona oy verseydi geri alacaktım ama kimse vermedi:KK70:
İlk katılımda sonlarda olmak zor geliyor insana.İnşallah hevesi kırılmaz.Ben eminim ki senin gibi hamarat birinin kardeşi de aynıdır.:KK19:

İlk katılımda sonlarda olmak zor geliyor insana.İnşallah hevesi kırılmaz.Ben eminim ki senin gibi hamarat birinin kardeşi de aynıdır.:KK19:
Yok canım aksine uygun kategorilere katılacak:KK45:
Aslında hiç benzemiyoruz:KK70:Ben biraz pratik biriyim o ölçü kurbanı:KK45:
Pasta kursuna gidiyor kendini ancak geliştiriyor:KK45:Benim doğuştan onun sonradan olacak inşaallah:KK70:

Biz 3 kız kardeşiz , benden şanslısı yok okul zamanı her hafta babamdan aldigim paralar dışında ikisi de ayrı ayrı para gönderirdi :KK53::KK53:

Back