Çok keyif aldım sohbetinden @talhayasir sağol teşekkür ederim, Allah bahtını açık etsin genç arkadaşım, Rabbim seni annene, anneni size bağışlasın, ne güzel bir ailesinizdir, annen senin gibi tatlı dilli, hayırlı bir evlat yetiştirmiş ne mutlu maşallah
Ben teşekkür ederim ablacim yillar hayat ne garip dimi biriniz bi uçta biriniz diger ucta ama hayatlariniz ne kadar benziyo iyi dileklerin icin tesekkur ederim
Ben teşekkür ederim ablacim yillar hayat ne garip dimi biriniz bi uçta biriniz diger ucta ama hayatlariniz ne kadar benziyo iyi dileklerin icin tesekkur ederim
Öyle vallahi. Bir araya gelsek kimbilir daha ne benzerlikler çıkar ortaya. Gerçekten çok memnun oldum seni tanıdığıma, bir şehirde benle aynı günde doğmuş yaşıtım birinin varlığı ayrı bir keyif verdi, annende konuşkan biridir eminim, ohooo kimbilir neler neler kaynatırdık
Öyle vallahi. Bir araya gelsek kimbilir daha ne benzerlikler çıkar ortaya. Gerçekten çok memnun oldum seni tanıdığıma, bir şehirde benle aynı günde doğmuş yaşıtım birinin varlığı ayrı bir keyif verdi, annende konuşkan biridir eminim, ohooo kimbilir neler neler kaynatırdık
evet eminim daha bilmedigimiz cok benzerlikler vardir. Keske oyle bi imkan olsaydıgerci bu kadar benzerlikte bizi yeterince sasirttti. Bende sizi tanidigima cok memnun oldum ablacim
İlk gün oy vermediğime pişmanım .aeben sunumu yapana kadar ben de şöbiyetlerden birine,2.oyu da sana veririm diyordum aeben' in ve Nevreste' nin sunumunu görünce iş zorlaştı.Ama nuryolu,Be_ni,Nevreste hepsinin zaten madalyası,1.liği var,aebeni diğer yarışmalarda da sunumlarını başarılı buldum,bu
yarışmada da,madalyayı hakettiğini düşünerek oyumu aeben
e veriyorum.
aeben
abla baklavalara baktımm...
Kendi kendime dedim ki acaba hangisini yaptı?
ve ilk actigim seninkiydi..,kendimi tebrik ediyorum...
oyumu da kullandım gitti...
adaletli oldu bence
Uzun zamandan beri halka tatlısı yemedim . Görünce aman Allah ım dedim ve oyladım
Hepsi çok güzel , herkesin ellerine , emeğine sağlık keşke oy hakkımız fazla olsaydı .
Resmen agzimin suyu akti aman Yarabbii bu nedir böyle..oyum kirk kat dondurmali baklavaya ellerine saglik aeben
Diyette olmasam simdi kosarak gidip yapasim geldi yani
Aaa neden bir oy verme Hakkı'mız olmuş ama Karar veremiyorum hepsi birbirinden güzel tatlı görünüyor .... Benim gibi tatlı seven biri için karar vermek çok zor olacak