Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eh ben demiştim
Baklava kategorisi ve normal pratikler ayrı olmalı diye
Çünkü düz şerbetli tatlıların içinde 1 baklava hepsini geçer diye düşündüğümüde..
Keşke çikolatalı yerine sade yapsaydım
Evet cunku baklava en hakiki serbetli tatli taa osmanli zamanindan geliyo yani yaklasik 1000 yillik bi tatli ve turkiyede diger tatlılara gore serbetli helede cevizli baklavanin apayri bi yeri vardir
Eh ben demiştim
Baklava kategorisi ve normal pratikler ayrı olmalı diye
Çünkü düz şerbetli tatlıların içinde 1 baklava hepsini geçer diye düşündüğümüde..
Keşke çikolatalı yerine sade yapsaydım
Evet cunku baklava en hakiki serbetli tatli taa osmanli zamanindan geliyo yani yaklasik 1000 yillik bi tatli ve turkiyede diger tatlılara gore serbetli helede cevizli baklavanin apayri bi yeri vardir
O değil de ben senden bayağı ümitliydim.Görsellik ön planda ya.Sen de iyi çektim ,fotoğraf benim işim diyordun.Ama baklava görselliği solladı.Gerçi aeben de Allah için güzel çekim yapmış.
Yok ama yabancilara bile roportajlarda turkiye deyince -Ooo baklava diye tepki geliyo kimse dilber dudagi demiyo umarim soylemek istedigim anlasilmistir
Ona bakarsan ben Eehl-i keyf
in haş haşlısını yada firdefs
in şeker paresini, soocute nin fındıkparesini, portakallı revaniyi, içi dolgulu şekerpareyi tatlı olarak en bayıldıklarımdır aslında.. Yani bana hepsi uyardı
in şeker paresini, soocute nin fındıkparesini, portakallı revaniyi, içi dolgulu şekerpareyi tatlı olarak en bayıldıklarımdır aslında.. Yani bana hepsi uyardı
Yok ama yabancilara bile roportajlarda turkiye deyince -Ooo baklava diye tepki geliyo kimse dilber dudagi demiyo umarim soylemek istedigim anlasilmistir
O değil de ben senden bayağı ümitliydim.Görsellik ön planda ya.Sen de iyi çektim ,fotoğraf benim işim diyordun.Ama baklava görselliği solladı.Gerçi aeben de Allah için güzel çekim yapmış.
Aebenin sunumu bence benimkinden bike güzel cunku benim dondurma vs.bisey yoktu sadece tatlimi servis ettim aebenin cilegi dondurmasi gercekten cok begendim ve cekimide cok iyi olmustu yinede benim sunumumun mukemmel oldugu gercegi degismedi