En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Herkesin 2.tabağı ısrarla istediği yayla çorbası tarifi vermiştim müdirem,beceremedim demiyorda tarifime laf söylüyor.
Pehhh,benin yaptığım tarif daha güzel,kötü değildi de damak tadım kendi yaptığıma alışmış,farklı geldi.Mesela yayla çorbasında yeşil naneyi sevmedim.Ben buğdaylı yoğurtlu çorba yapınca yeşil nane katıyorum ,daha güzel oluyor.Senden dayak yemeden kaçayım ben.

Hasetler içinde kaldımmmmm
Heppsi de çok çirkin olmuş hıhhhhhhhhh
Ben daha güzelini yaparım kiiiiii
Meg'im
Sana katılıyorum hiçbiri güzel olmamışBenim tatlı Meg'im çok güzel tatlılar yapar
Ahh bir vakit bulsa neler neler yapacak

Yayla çorbasına nane koymaz mısın

Aabbooooo yayla çorbasında nane olmaz mı? Bende çoğu çorbada naneyi severim, kesme çorbada da çok yakışır.
N Nana kesme çorba yap yarışma için, tutturabileceğin bir çorba çeşidi, Erzincan çorbası diye de geçer, kesme hamur, minik köftelerle yapılır ve içimi de görseli de güzeldir
Tiyo verdimmm serbest miydi editör kardeş

Yok canım benim niye kızayım,doğrudur beğenmemiş olabilirsin,herkesin damak tadı farklıdır,ayy ne bileyim ben çorbayı katarken millet önce bir az koy falan diyor ama sonradan 2.tabağı dolu istiyor,çok iltifat aldım da ondan şey ettim,peki tereyağı ve pul biberde koydun mu,yok yahu bir yerde illa yanlışlık yapmışsındır kabul etmiyorum

Nanesiz çorba olur mu hiç,kuru nane koyarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…