En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Çikolata aşırı bende aramam, arada bir bitter yerim, o da 1-2 küçük kare Ama kokusunu severim..

Aldın oyları tabi ,keyfin yerinde.
Allah iyiliğini versin deyneppppp
Senin oyunu almadan olmazzzz
Ya seninle bi çay içmek isterdim inanki birde dilinde olanın ötesinde bişi yoktur onuda bilirim öpücük simileyi nerde iyiki geldin deynep renk oldun buralara

Bir dahaki sefer yaptığımda, sırf adresini istiycem özelden, gramajına göre şerbet ölçüsünü hesaplayıp söylerim
Gramajına göre dediğine göre 1 dilimlik göndereceksin herhalde.Eşim çocuklarım olmadan boğazımdan geçmez,1 tepsi yolla bana

Gramajına göre dediğine göre 1 dilimlik göndereceksin herhalde.Eşim çocuklarım olmadan boğazımdan geçmez,1 tepsi yolla bana
Yahu gider bi pastaneden boş yarım kiloluk kutu alır, içine 12-15 dilim sığar sanırım, işte ona göre şeyederim dedimdi

Teşekkür ederim canimbi ara el acmasi tatlilar degil sadece pratik tatlilar yapilacak diye anket yapildi bende o ara yapmaya karar verdim gül tatlimi gerci gul tatlisida merdaneyle aciliyo ya neysebaklava acabilirdim ama guzel bi fikir olarak gördüm gül tatlısıni burdaki arkadaslarla paylasmak istedim beğendiğin icin tesekkurler hersey oy demek degil sonucta dimi

Pazartesi spora gidiyorum canım ondan önceden okul hazırlığı1 tanecik oy verilmiş seni duyan çok oyum var zannedecek
Takılıyorum canımyoğun olduğunu biliyorum zatenBen de 2de takılı kaldım.Bari birbirimize verelim de sevinelim

Çok tesekkur ederim canimemin ol lezzetide öyledir. Denemeni mutlaka tavsiye ederim heleki misafirler bayilacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…