• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
İnanmayacaksın ama çok fazla çikolataya düşkünlüğüm yok,anormal miyim acaba diye düşünüyorum bazen:KK64:,çikolata krizi tutanları görünce.Çok nadir canım ister.Senin yarışma fotona baktım da gayet başarılı foto olmuş kız.
Çikolata aşırı bende aramam, arada bir bitter yerim, o da 1-2 küçük kare :KK48: Ama kokusunu severim..

Aldın oyları tabi ,keyfin yerinde.:KK53:
Allah iyiliğini versin deyneppppp :D:D
Senin oyunu almadan olmazzzz :D:D
Ya seninle bi çay içmek isterdim inanki :-) birde dilinde olanın ötesinde bişi yoktur onuda bilirim öpücük simileyi nerde :-) iyiki geldin deynep renk oldun buralara :68:

Bir dahaki sefer yaptığımda, sırf adresini istiycem özelden, gramajına göre şerbet ölçüsünü hesaplayıp söylerim :KK70:
Gramajına göre dediğine göre 1 dilimlik göndereceksin herhalde.:KK53:Eşim çocuklarım olmadan boğazımdan geçmez,1 tepsi yolla bana:KK45:

Gramajına göre dediğine göre 1 dilimlik göndereceksin herhalde.:KK53:Eşim çocuklarım olmadan boğazımdan geçmez,1 tepsi yolla bana:KK45:
Yahu gider bi pastaneden boş yarım kiloluk kutu alır, içine 12-15 dilim sığar sanırım, işte ona göre şeyederim dedimdi :cool:

Talyacım tabagın görsel olarak çok başarılı gerçekten , Tebrik ederim canım :KK68: ama şerbetli tatlı diyince benim aklıma baklava , lokma ,künefe , ekmek kadayıfı (bak onuda kimse yapmadı ) geliyor ben biraz şerbeti bol tatlı seviyorum anlaşılan bu kiloların sebebide bu olsa gerek :KK43:.
Teşekkür ederim canim:KK200:bi ara el acmasi tatlilar degil sadece pratik tatlilar yapilacak diye anket yapildi bende o ara yapmaya karar verdim gül tatlimi gerci gul tatlisida merdaneyle aciliyo ya neyse:KK48:baklava acabilirdim ama guzel bi fikir olarak gördüm gül tatlısıni burdaki arkadaslarla paylasmak istedim beğendiğin icin tesekkurler :KK36:hersey oy demek degil sonucta dimi:KK66:

Pazartesi spora gidiyorum canım:KK49: ondan önceden okul hazırlığı:KK45:1 tanecik oy verilmiş seni duyan çok oyum var zannedecek:KK70:
Takılıyorum canım:KK60:yoğun olduğunu biliyorum zaten:KK19:Ben de 2de takılı kaldım.Bari birbirimize verelim de sevinelim :KK53:

Oyumu tam 3 kere değiştirip sonunda gül tatlısına karar verdim sunum olsun tatlının görüntüsü olsun çok güzel ve hoş gözüküyo ilk defa gördüğüm bi tarif denemeyi düşünüyorum :KK200:

Fotoğraflarla ve anlatış şekliyle gayet anlaşılır bi tarif olmuş
Çok tesekkur ederim canim:KK200:emin ol lezzetide öyledir. Denemeni mutlaka tavsiye ederim heleki misafirler bayilacaktir:KK66:

Back