• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Benim demeye çalıştığım, baklavaya sadece görsel olarak değil, baklava olduğu için oy veriliyor, diğerinin sadece görüntüsüne.
Baklava tek başına görseldir normalde. Bak senin 40 kat, benim çikolatalı, deynebin burması, Nevrestenin dilber dudağı, Beni_1012 ve Nuryolunun şöbiyeti.. Bunlar tek başına kategorilik aslında demek istedim hep.
O da doğru ;).

Yakında eşcazınla çocuklar isyan edince görcem seni , bu yollardan bizde geçtik he , 9 yıldır buralarda olunca :KK70::KK70:
Bende yeni üyeyim ama senelerdir buradayım,misafir olarak okuyup çıkıyordum.Şimdiden isyanlardalar zaten.:KK53:Diyorum kahvem yok,sigaram yok,gezmem yok,buna da karışmayın yahu:KK45:

Kandırıkçı seni,hani bana verecektin .Kargoya vermek için hazırlamıştım baklavayı,sarmayı,Allahtan yollamamışım:KK53:
Kız sen ne fesatsin, emek ortada bi kere :KK53: gerçi çikolatalı baklava da harikaydı keşke bir oyum daha olsaydı :KK51:
en son kakao baciya veriyordun bu rüşveti bana değil, hatları karıştırdın herhalde :eek:

Kız sen ne fesatsin, emek ortada bi kere :KK53: gerçi çikolatalı baklava da harikaydı keşke bir oyum daha olsaydı :KK51:
en son kakao baciya veriyordun bu rüşveti bana değil, hatları karıştırdın herhalde :eek:
Sana da sürpriz yapıyordum:KK45:Özrü kabahatinden beter:KK67:Bir oyum daha olsa sana verirdim demiyor da çikolatalı baklavaya diyor:p

Sana da sürpriz yapıyordum:KK45:Özrü kabahatinden beter:KK67:Bir oyum daha olsa sana verirdim demiyor da çikolatalı baklavaya diyor:p
Kız ben fındıklı sevmiyorum kusura bakma :p:p
Baştan diyeydin yazmadan degistiriverirdim. Bak buda senin suçun. Oy verdiğim birinci oluyor, aeben aeben ablam birinci olacak, ikinci bir oy vermediğim için sonuç belli :KK70::KK70: biz önümüzdeki kategorilere bakalım :KK70::KK70:

Bende yeni üyeyim ama senelerdir buradayım,misafir olarak okuyup çıkıyordum.Şimdiden isyanlardalar zaten.:KK53:Diyorum kahvem yok,sigaram yok,gezmem yok,buna da karışmayın yahu:KK45:

Aynısı dun akşam dedim yahu.eşim yine mi kk dedi?bende aynen dediklerini tekrarlafım:D:D

Kız ben fındıklı sevmiyorum kusura bakma :p:p
Baştan diyeydin yazmadan degistiriverirdim. Bak buda senin suçun. Oy verdiğim birinci oluyor, aeben aeben ablam birinci olacak, ikinci bir oy vermediğim için sonuç belli :KK70::KK70: biz önümüzdeki kategorilere bakalım :KK70::KK70:
Ben aebenin tarifiyle Nevrestenin tarifi arasında gidip geliyorum,karar vermesi çok zor:cry:
Aslında burma baklava da güzel gözüküyor ,o tarife mi versem acaba?:KK45:

Çikolata sevmiyonmu :KK53:
İnanmayacaksın ama çok fazla çikolataya düşkünlüğüm yok,anormal miyim acaba diye düşünüyorum bazen:KK64:,çikolata krizi tutanları görünce.Çok nadir canım ister.Senin yarışma fotona baktım da gayet başarılı foto olmuş kız.

Back