En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok canım, olur mu öyle şey
Hepsi bir birinden güzel tatlıların.. Arkadaşımız tadını biliyor benim tarifin, o yüzden öyle dediydim
Yok yoook öyle demek istemedin,ortada hakaret var,diskalifiye olman lazım
Şaka bir yana iyi giriş yaptın,tebrik ederim ,hiç kıskanmadım

Oylamaya baktım da ;
Bilinmeyenfx ,nuryolunu tarifine vermiş,nuryolu bilinmeyenfxe
aeben nananaise vermiş,nananais aebene
Ben şimdi bunlardan birine versem oyumu ,oyum yetim kalacak.Ben biraz daha düşüneyim
Unuttuğun bişi var deynep ben nanişe değil lokmaya oy verdim bu kadar baklava var ama 1 tane lokma var bende şerbeti bol lokmaya hastayım

Yarışmanın başından bu yana bekliyorum bi künefe yapan olmadı hatta nevoşunda kulagına fısıldadım ama duymadı , eğer künefe gelseydi oyum onaydı .
Bi künede yapmadınız da ben baklava açmaya söz vermiş olmasaydım künefe yapacaktım şöyleeee peyniri sünenden

Not : deynep alemsin o gözle oylara hiç bakmamıştım . Kazen gelip 'geleceklerrrr' der bugun , oylar fırlar

Son düzenleme:

Oylamaya baktım da ;
Bilinmeyenfx ,nuryolunu tarifine vermiş,nuryolu bilinmeyenfxe
aeben nananaise vermiş,nananais aebene
Ben şimdi bunlardan birine versem oyumu ,oyum yetim kalacak.Ben biraz daha düşüneyim
Tüm samimiyetimle söylüyorum 2 oyum olsaydı aeben ve sana olurdu.. Şimdi aeben beni anlıyordur Olay kişiye değil emeğe.

Canım künefe yapmayı düşündüm.Hatta Nevreste ile konuşmuştuk bu konuyu,bir arkadaş tavsiye etmişti bana.Ama buradakilerin gazına geldim,baklava aç ta ,baklava aç diye.Keşke gaza gelmeseymişim.

Cook tesekkur ederim Memfiscim senden oy almak ayrı bi mutluluk
Talyacım tabagın görsel olarak çok başarılı gerçekten , Tebrik ederim canım ama şerbetli tatlı diyince benim aklıma baklava , lokma ,künefe , ekmek kadayıfı (bak onuda kimse yapmadı ) geliyor ben biraz şerbeti bol tatlı seviyorum anlaşılan bu kiloların sebebide bu olsa gerek .

Sonuçta baklava hamuru ile çalışanlar beni anlayacaktır. Hani dedim ya, aslında baklava ayrı kategori olmalı diye.. Bu yüzdendi.
Bilinmeyelim şimdilik oy oranlarına bakılırsa bi ayrım yok canım tatlı baklava diye .

Kazen ne vakit diycek aceba ' gelecekler 'diye

Bilinmeyelim şimdilik oy oranlarına bakılırsa bi ayrım yok canım tatlı baklava diye .

Kazen ne vakit diycek aceba ' gelecekler 'diye
Benim demeye çalıştığım, baklavaya sadece görsel olarak değil, baklava olduğu için oy veriliyor, diğerinin sadece görüntüsüne.
Baklava tek başına görseldir normalde. Bak senin 40 kat, benim çikolatalı, deynebin burması, Nevrestenin dilber dudağı, Beni_1012 ve Nuryolunun şöbiyeti.. Bunlar tek başına kategorilik aslında demek istedim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…