Oylamaya baktım da ;
Bilinmeyenfx ,nuryolunu tarifine vermiş,nuryolu bilinmeyenfxe
aeben nananaise vermiş,nananais aebene
Ben şimdi bunlardan birine versem oyumu ,oyum yetim kalacak.Ben biraz daha düşüneyim
Oylamaya baktım da ;
Ben şimdi bunlardan birine versem oyumu ,oyum yetim kalacak.Ben biraz daha düşüneyim
Unuttuğun bişi var deynep ben nanişe değil lokmaya oy verdim bu kadar baklava var ama 1 tane lokma var bende şerbeti bol lokmaya hastayım
Yarışmanın başından bu yana bekliyorum bi künefe yapan olmadı hatta nevoşunda kulagına fısıldadım ama duymadı , eğer künefe gelseydi oyum onaydı .
Bi künede yapmadınız da ben baklava açmaya söz vermiş olmasaydım künefe yapacaktım şöyleeee peyniri sünenden
Not : deynep alemsin o gözle oylara hiç bakmamıştım . Kazen gelip 'geleceklerrrr' der bugun , oylar fırlar
Oylamaya baktım da ;
Unuttuğun bişi var deynep ben nanişe değil lokmaya oy verdim bu kadar baklava var ama 1 tane lokma var bende şerbeti bol lokmaya hastayım
Yarışmanın başından bu yana bekliyorum bi künefe yapan olmadı hatta nevoşunda kulagına fısıldadım ama duymadı , eğer künefe gelseydi oyum onaydı .
Bi künede yapmadınız da ben baklava açmaya söz vermiş olmasaydım künefe yapacaktım şöyleeee peyniri sünenden
Not : deynep alemsin o gözle oylara hiç bakmamıştım .
Canım künefe yapmayı düşündüm.Hatta Nevreste ile konuşmuştuk bu konuyu,bir arkadaş tavsiye etmişti bana.Ama buradakilerin gazına geldim,baklava aç ta ,baklava aç diye.Keşke gaza gelmeseymişim.
Talyacım tabagın görsel olarak çok başarılı gerçekten , Tebrik ederim canım ama şerbetli tatlı diyince benim aklıma baklava , lokma ,künefe , ekmek kadayıfı (bak onuda kimse yapmadı ) geliyor ben biraz şerbeti bol tatlı seviyorum anlaşılan bu kiloların sebebide bu olsa gerek .
Benim demeye çalıştığım, baklavaya sadece görsel olarak değil, baklava olduğu için oy veriliyor, diğerinin sadece görüntüsüne.
Baklava tek başına görseldir normalde. Bak senin 40 kat, benim çikolatalı, deynebin burması, Nevrestenin dilber dudağı, Beni_1012 ve Nuryolunun şöbiyeti.. Bunlar tek başına kategorilik aslında demek istedim hep.