deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.301 Yagmurun_kizi .!.: Senin için arada beraber yürüdüğü çaldırıriz bacim Genişletmek için tıkla... İstek kabul ediyor musunuz?O zaman Uğur Işılaktan Reeeeeeceeeeep Tayyyyyyiiiip Erdooğaaaan da istiyorum,gıcıklık değil mi?
Yagmurun_kizi .!.: Senin için arada beraber yürüdüğü çaldırıriz bacim Genişletmek için tıkla... İstek kabul ediyor musunuz?O zaman Uğur Işılaktan Reeeeeeceeeeep Tayyyyyyiiiip Erdooğaaaan da istiyorum,gıcıklık değil mi?
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.302 deynepnaz .!.: İstek kabul ediyor musunuz?O zaman Uğur Işılaktan Reeeeeeceeeeep Tayyyyyyiiiip Erdooğaaaan da istiyorum,gıcıklık değil mi? Genişletmek için tıkla... Ercep Tayip erdovan o Taze bitti anacum kendin çal dinle evde
deynepnaz .!.: İstek kabul ediyor musunuz?O zaman Uğur Işılaktan Reeeeeeceeeeep Tayyyyyyiiiip Erdooğaaaan da istiyorum,gıcıklık değil mi? Genişletmek için tıkla... Ercep Tayip erdovan o Taze bitti anacum kendin çal dinle evde
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.303 Yagmurun_kizi .!.: Len göğüslerim şişerse kiblerim he seni emzik li bayanım ben Genişletmek için tıkla... Bu topiğe niye geldin ya uleyn,burada yemek ,tatlı konuşuyoruz yaBaklavadan şişmiyor da ondan mı şişiyor
Yagmurun_kizi .!.: Len göğüslerim şişerse kiblerim he seni emzik li bayanım ben Genişletmek için tıkla... Bu topiğe niye geldin ya uleyn,burada yemek ,tatlı konuşuyoruz yaBaklavadan şişmiyor da ondan mı şişiyor
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.304 bilinmeyenfx .!.: Bahane arıyorsun demii Ben biliyorum sen bişi yapacaksın Ama son güne bırakıyorsun.. Gidi gidi senii Genişletmek için tıkla... Ben zaten kendim tatlıyım,üstüme şerbet döküp foto çekineceğim,garanti 1.lik benim
bilinmeyenfx .!.: Bahane arıyorsun demii Ben biliyorum sen bişi yapacaksın Ama son güne bırakıyorsun.. Gidi gidi senii Genişletmek için tıkla... Ben zaten kendim tatlıyım,üstüme şerbet döküp foto çekineceğim,garanti 1.lik benim
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.305 deynepnaz .!.: Bu topiğe niye geldin ya uleyn,burada yemek ,tatlı konuşuyoruz yaBaklavadan şişmiyor da ondan mı şişiyor Genişletmek için tıkla... BaklavA yi pastaneden alıp yiyebiliyorum. Zaten şeker orucundayim canım tatlı çekmiyor. Ama sarmayi nerden bulup da yiyek deliş
deynepnaz .!.: Bu topiğe niye geldin ya uleyn,burada yemek ,tatlı konuşuyoruz yaBaklavadan şişmiyor da ondan mı şişiyor Genişletmek için tıkla... BaklavA yi pastaneden alıp yiyebiliyorum. Zaten şeker orucundayim canım tatlı çekmiyor. Ama sarmayi nerden bulup da yiyek deliş
Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 198 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.306 deynepnaz .!.: Ben zaten kendim tatlıyım,üstüme şerbet döküp foto çekineceğim,garanti 1.lik benim Genişletmek için tıkla... Kocan kızaarr
deynepnaz .!.: Ben zaten kendim tatlıyım,üstüme şerbet döküp foto çekineceğim,garanti 1.lik benim Genişletmek için tıkla... Kocan kızaarr
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.307 deynepnaz .!.: Ben zaten kendim tatlıyım,üstüme şerbet döküp foto çekineceğim,garanti 1.lik benim Genişletmek için tıkla... TabiSi
deynepnaz .!.: Ben zaten kendim tatlıyım,üstüme şerbet döküp foto çekineceğim,garanti 1.lik benim Genişletmek için tıkla... TabiSi
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.526 212.989 1.423 60 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.308
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.309 Yagmurun_kizi .!.: BaklavA yi pastaneden alıp yiyebiliyorum. Zaten şeker orucundayim canım tatlı çekmiyor. Ama sarmayi nerden bulup da yiyek deliş Genişletmek için tıkla... Bimde hazır satılıyor,içinde az olsa da yeterEğer yarın tatlı yapabilirsem masaya 1 tabak ta sarma koyacağım.Sarmanın hatırına belki oy veren olur
Yagmurun_kizi .!.: BaklavA yi pastaneden alıp yiyebiliyorum. Zaten şeker orucundayim canım tatlı çekmiyor. Ama sarmayi nerden bulup da yiyek deliş Genişletmek için tıkla... Bimde hazır satılıyor,içinde az olsa da yeterEğer yarın tatlı yapabilirsem masaya 1 tabak ta sarma koyacağım.Sarmanın hatırına belki oy veren olur
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.310 Kızlar sonra görüşürüz benim ufaklık acıktı. Öpüldünüz
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.311 bilinmeyenfx .!.: Kocan kızaarr Genişletmek için tıkla... Mesela yani
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.312 deynepnaz .!.: Bimde hazır satılıyor,içinde az olsa da yeterEğer yarın tatlı yapabilirsem masaya 1 tabak ta sarma koyacağım.Sarmanın hatırına belki oy veren olur Genişletmek için tıkla... Burda bim varda ben gitmiyorum demi
deynepnaz .!.: Bimde hazır satılıyor,içinde az olsa da yeterEğer yarın tatlı yapabilirsem masaya 1 tabak ta sarma koyacağım.Sarmanın hatırına belki oy veren olur Genişletmek için tıkla... Burda bim varda ben gitmiyorum demi
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.313 Yagmurun_kizi .!.: Burda bim varda ben gitmiyorum demi Genişletmek için tıkla... Bimin olmadığı yer var mı ki?
Yagmurun_kizi .!.: Burda bim varda ben gitmiyorum demi Genişletmek için tıkla... Bimin olmadığı yer var mı ki?
Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 198 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.314 HanimKelesimiGetir .!.: Genişletmek için tıkla... Hanım gelmiişş, hoş geldin Hanım hanım Şimdi deynepte saz arkadaşlarımdan dem vurduydu
HanimKelesimiGetir .!.: Genişletmek için tıkla... Hanım gelmiişş, hoş geldin Hanım hanım Şimdi deynepte saz arkadaşlarımdan dem vurduydu
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.526 212.989 1.423 60 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.315 bilinmeyenfx .!.: Hanım gelmiişş, hoş geldin Hanım hanım Şimdi deynepte saz arkadaşlarımdan dem vurduydu Genişletmek için tıkla... Hoş buldum sağol Deynep daraldımı saz arkadaşlarına sarıyor illa sataşacak yaaa
bilinmeyenfx .!.: Hanım gelmiişş, hoş geldin Hanım hanım Şimdi deynepte saz arkadaşlarımdan dem vurduydu Genişletmek için tıkla... Hoş buldum sağol Deynep daraldımı saz arkadaşlarına sarıyor illa sataşacak yaaa
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.316 HanimKelesimiGetir .!.: Hoş buldum sağol Deynep daraldımı saz arkadaşlarına sarıyor illa sataşacak yaaa Genişletmek için tıkla... Kime ne etmişim ,kime ne demişim,neyimi gördünüz uleyn
HanimKelesimiGetir .!.: Hoş buldum sağol Deynep daraldımı saz arkadaşlarına sarıyor illa sataşacak yaaa Genişletmek için tıkla... Kime ne etmişim ,kime ne demişim,neyimi gördünüz uleyn
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.526 212.989 1.423 60 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.317 deynepnaz .!.: Kime ne etmişim ,kime ne demişim,neyimi gördünüz uleyn Genişletmek için tıkla... Siyasette didişiyoz yaaa
deynepnaz .!.: Kime ne etmişim ,kime ne demişim,neyimi gördünüz uleyn Genişletmek için tıkla... Siyasette didişiyoz yaaa
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.318 HanimKelesimiGetir .!.: Siyasette didişiyoz yaaa Genişletmek için tıkla... Sen Ona didişiyoyoz mu diyosun,ne var o kadarcıkta.Ağlamayın diye fazla sesimi çıkarmıyorum.
HanimKelesimiGetir .!.: Siyasette didişiyoz yaaa Genişletmek için tıkla... Sen Ona didişiyoyoz mu diyosun,ne var o kadarcıkta.Ağlamayın diye fazla sesimi çıkarmıyorum.
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.526 212.989 1.423 60 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.319 deynepnaz .!.: Sen Ona didişiyoyoz mu diyosun,ne var o kadarcıkta.Ağlamayın diye fazla sesimi çıkarmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi canım sen ağlamada sonraa,mendilleri hazırlayım şimdiden yollayım sana
deynepnaz .!.: Sen Ona didişiyoyoz mu diyosun,ne var o kadarcıkta.Ağlamayın diye fazla sesimi çıkarmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi canım sen ağlamada sonraa,mendilleri hazırlayım şimdiden yollayım sana
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.320 HanimKelesimiGetir .!.: Hadi canım sen ağlamada sonraa,mendilleri hazırlayım şimdiden yollayım sana Genişletmek için tıkla... Mu ha ha ha ha ,neyse burayı siyaset çevirmeyeyim şimdi. tatlı yiyelim tatlı konuşalım
HanimKelesimiGetir .!.: Hadi canım sen ağlamada sonraa,mendilleri hazırlayım şimdiden yollayım sana Genişletmek için tıkla... Mu ha ha ha ha ,neyse burayı siyaset çevirmeyeyim şimdi. tatlı yiyelim tatlı konuşalım