• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
2
69.485
1.623
Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)
$IMG_1836.jpg

Şam Tatlısı
l8p23.jpg

Şöbiyet (Yayla Yogurt Sponsorlugunda)
l8tl2.jpg

Kaymaklı Künefe (Taraklı Dil Peynir Sponsorluğunda)
$17.jpg

Aşure (Duru Aşurelik Buğday Sponsorluğunda)
$9.jpg

- Yarışma kategorisi : Şerbetli Tatlılar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Süzme Yoğurt sponsorluğunda gibi ...)
- Birinciye bir mutfak eşyası + kk Pro üyelik hediye edilecektir, Hali hazırda Pro üye ise sadece mutfak eşyası
- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Ürün İsmi / Kullanıcı Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Katılım başlama tarihi : 18 Mart 2013
En son başvuru tarihi : 27 Mart 2013 / 16:00 Çarşamba
Oylama başlama tarihi : 28 Mart 2013
Oylama bitiş tarihi : 01 Nisan 2013 / 23:59 Pazar

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım, Mutfakta Mutluyum

Konuya ekleme oldukça burayı güncelleyeceğim ...

Tüm katılanlara başarılar dileriz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kolay tatlılar yapın heee bız de deneyebılelim:56::56::56::56: katılacak olan arkadaşlara başarılar...

ee şimdi tatlıya geçildi hemen sonra tekrar yemeklere mi geçilicek yani sıralama yanlış oldu işte ama işte birincinin tercihi ne yapalım:26:

kategoriler değişken : ) iyice kategorilere bölünmeler olacak ...

bakalım kimler katılacak:27:
bir de tatlılarınızı görelim hatunlar:1:

Hmmm tam dişime göre :9: nasılsa zaman var pc onarıma gitsin o zaman :)

Hayırlı olsun .
Tarifleri çok merak ediyorum .
Gözlerimizin doyacağına eminim . :1:

Hayırlı olsun yeni yarışmamız...Umarım kategoriye uygun tatlı bir rekabet olur ve yarışma güzel bir tatla ilerler...

Fakat bu kategori bende şöyle bir merak uyandırdı...Kategori şerbetli tatlılar...Şimdi değişik güzel tarifler olacak..Baklavalar açılacak belki.Baklavayı ağzıma sürmesem de,bilirim ki zahmetli bir tatlıdır,marifet ister emek ister...E şimdi birisi baklavayla katılır diğeri başka bir şerbetli tatlıyla katılırsa,bu durumda baklava açmış diyerek 1 adım daha mı önde olacak...Baklavalar tek başına yarışsa nasıl olur,başka bir kategoride?Tatlıyı seven bir milletiz,tarifler o kadar çok ki...Bu konuda daha bir açıklık getirilirse,ona göre hazırlasak tariflerimizi,baklavalar dahil mi yarışmaya?

Şimdiden herkese başarılar diliyorum...

Hadi bakalim hamarat hatunlar yapin tatlilari da yiyelim:56:

şerbetli tatlılar kategorisi için belirlediğim tarif vardı ama bu hafta çok yoğunum büyük ihtimal yapamayacağım
katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar
huzurlu bir yarış diliyorum

Hayırlı olsun yeni yarışmamız...Umarım kategoriye uygun tatlı bir rekabet olur ve yarışma güzel bir tatla ilerler...

Fakat bu kategori bende şöyle bir merak uyandırdı...Kategori şerbetli tatlılar...Şimdi değişik güzel tarifler olacak..Baklavalar açılacak belki.Baklavayı ağzıma sürmesem de,bilirim ki zahmetli bir tatlıdır,marifet ister emek ister...E şimdi birisi baklavayla katılır diğeri başka bir şerbetli tatlıyla katılırsa,bu durumda baklava açmış diyerek 1 adım daha mı önde olacak...Baklavalar tek başına yarışsa nasıl olur,başka bir kategoride?Tatlıyı seven bir milletiz,tarifler o kadar çok ki...Bu konuda daha bir açıklık getirilirse,ona göre hazırlasak tariflerimizi,baklavalar dahil mi yarışmaya?

Şimdiden herkese başarılar diliyorum...

Evet,katılıyorum..Baklava çeşitleri çok fazla ve ayrı bir kategori olması benimde fikrim..Kazen bey,bu konuyu değerlendirin lütfen ona göre tarif bakalım :42:

- Yarışma kategorisi : Şerbetli Tatlılar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Süzme Yoğurt sponsorluğunda gibi ...)
- Birinciye bir mutfak eşyası + kk Pro üyelik hediye edilecektir, Hali hazırda Pro üye ise sadece mutfak eşyası
- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Ürün İsmi / Kullanıcı Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Katılım başlama tarihi : 18 Mart 2013
En son başvuru tarihi : 27 Mart 2013 / 16:00 Çarşamba
Oylama başlama tarihi : 28 Mart 2013
Oylama bitiş tarihi : 01 Nisan 2013 / 23:59 Pazar

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım, Mutfakta Mutluyum

Konuya ekleme oldukça burayı güncelleyeceğim ...

Tüm katılanlara başarılar dileriz...

Kazen bey,Kazen beeeyyy.. Biz o kadar emek verip birşeyler paylaşıyoruz yoruluyoruz.Yinemi sadece birinciye ödül var :17: hani diyorumki ikinci,üçüncüyede ödül olsada daha coşkulu yarışsak.Mutfak eşyalarına bire düşmüş zaten,bumudur emeklerimizin karrşılıgı :19:

aman kızlar tadına bile bakamıyoruz yemek sırasından gitsek nolur gitmesek nolur o yüzden boşveriin, tatlı iyidir iyi:1::1:

bencede 40 tane yufka açanla hamuru top yapip $erbetleyen bir olmasin yani ayni kategoride olmasin ...

baklava hariç butun tatlilari deneyebilirim $ahsen :)
ayyy $ey yapsaniza biriniz :) adini unuttumm :)
hani yuvarlak oluyor simit gibi, once kizartip sonra $etbete atiliyor adini gerçekten hatirlamiyorum :(
hatta ben kuçukken satilirdi mahalle aarsinda simitçi arbasi gibi arabaylaa:44:

Back