Insallah canimm ayaklanmaya basladim ama yine sinirli yine sukurCanım merhaba çabucak iyileşirsin inşaallah
Nohutun varsa kıymadan köfte yap büyük büyük nohut ile yemeğini yapKızlar ne yemek yapıyorsunuz? Kıymayla ne yapsam diye düşünüyorum var mı fikir? ( sebzem yok)
Yaa işte önemli olan az malzemeyle menü bulmakSebze yok deyince bir kaldım. Patlıcan ya da patates olsa musakka ya da patates oturtma olur mesela.Garnitur olsa sulu köfte,kuru köfte olsa yanına patates olmadan olmaz. Mantı olur ama,ya da çiğ börek ,un vardır herhalde :)
Nohutum var onu da yapacaklar arasına alayımNohutun varsa kıymadan köfte yap büyük büyük nohut ile yemeğini yap
Tarifler neden tasindi kazen.oylama bitti mi?yemek yarışması ile ilgili ana konu vardı onu kaybettimNevreste
Tarifler neden tasindi kazen.oylama bitti mi?
Fark şimdilik 2 kim üfürüyordu sana çağır durmaİyi bari odum koptu
Lunya ufuruyodu ama yorulmusFark şimdilik 2 kim üfürüyordu sana çağır durma
Zipzip üfürsün madem birazda, o baya kilo vermiş ya ciğerleri açıktırLunya ufuruyodu ama yorulmusson 5 oyu ufurdu gitti dun
Ben kilolu muyum, sen bana şişko mu diyonZipzip üfürsün madem birazda, o baya kilo vermiş ya ciğerleri açıktır
Dogru diyon habire zipliyo zaten sagliklidir simdi oZipzip üfürsün madem birazda, o baya kilo vermiş ya ciğerleri açıktır
Ben senden şişkoyum hemde bücürümBen kilolu muyum, sen bana şişko mu diyon
yemek yarışması ile ilgili ana konu vardı onu kaybettimNevreste
Kaldırdınız mı kayboldu mu:)yemek yarışması ile ilgili ana konu vardı onu kaybettimNevreste
Geldim geldim
Gazateye ilan versek 1 hafta sonunda bulunur o zaman yarışma bitmiş olurNefesi kuvvetli bi ufurukcu araniyor