Ula çok sevindirik oldum bi baktım oylara 2 oy gelmiş
Sende deNe yapayım deynepin dediği millete akıyo bana damlıyo, bu sözde keramet var sanırım @deynepnaz bunu dedi ve oylar coştu
Bak benden sana rakip olmaz beni kandırmıyorsun değil miYok yok en son benim yerim iyi demisti
Nevos kazen harbiden 1. Olacakİyi diyelim iyi olsun canım:)
İşte dedim ve bekliyorumSende de
Yok kizaam valla oyle dediBak benden sana rakip olmaz beni kandırmıyorsun değil midün senin için burda boykota katıldım
Öyle deme 2 oy çok şeyi değiştirirUla çok sevindirik oldum bi baktım oylara 2 oy gelmiş
Benim yerim iyi,benim yerim iyi, benim yerim iyiYok kizaam valla oyle dedibeni gececeksin dedim benim yerim iyi dedi megersem alttan alttan ufluyomus
Ona bakarsan benim yerim hepsinden iyiBenim yerim iyi,benim yerim iyi, benim yerim iyi
Daha geçen kazen abinin oyları benim oyların 16 katının 2 fazlasıydı, şimdi 17 katı olduÖyle deme 2 oy çok şeyi değiştirir
Yerine sahip çıkOna bakarsan benim yerim hepsinden iyi
Matematige bak beeDaha geçen kazen abinin oyları benim oyların 16 katının 2 fazlasıydı, şimdi 17 katı oldu
Ben oylamayi unutuyorum bazen geyiktenYerine sahip çıkyanımdan gelen geçiyo valla sağ şeritte kaldım sollayan sollayana
Selena gelecek şimdiBenim yerim iyi,benim yerim iyi, benim yerim iyi