- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ula çok sevindirik oldum bi baktım oylara 2 oy gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ula çok sevindirik oldum bi baktım oylara 2 oy gelmiş
Sende deNe yapayım deynepin dediği millete akıyo bana damlıyo, bu sözde keramet var sanırım @deynepnaz bunu dedi ve oylar coştu
Bak benden sana rakip olmaz beni kandırmıyorsun değil mi dün senin için burda boykota katıldımYok yok en son benim yerim iyi demisti
Dur ben de diyemSende de
Nevos kazen harbiden 1. Olacak Kendi kendine hediye mi vercek? Yoksa biz mi ona hediye yollicazİyi diyelim iyi olsun canım:)
İşte dedim ve bekliyorumSende de
Yok kizaam valla oyle dedibeni gececeksin dedim benim yerim iyi dedimegersem alttan alttan ufluyomusBak benden sana rakip olmaz beni kandırmıyorsun değil mi dün senin için burda boykota katıldım
Öyle deme 2 oy çok şeyi değiştirirUla çok sevindirik oldum bi baktım oylara 2 oy gelmiş
Benim yerim iyi,benim yerim iyi, benim yerim iyiYok kizaam valla oyle dedibeni gececeksin dedim benim yerim iyi dedimegersem alttan alttan ufluyomus
Ona bakarsan benim yerim hepsinden iyiBenim yerim iyi,benim yerim iyi, benim yerim iyi
Daha geçen kazen abinin oyları benim oyların 16 katının 2 fazlasıydı, şimdi 17 katı olduÖyle deme 2 oy çok şeyi değiştirir
Yerine sahip çık yanımdan gelen geçiyo valla sağ şeritte kaldım sollayan sollayanaOna bakarsan benim yerim hepsinden iyi
Matematige bak beeDaha geçen kazen abinin oyları benim oyların 16 katının 2 fazlasıydı, şimdi 17 katı oldu
Ben oylamayi unutuyorum bazen geyiktenYerine sahip çık yanımdan gelen geçiyo valla sağ şeritte kaldım sollayan sollayana
Selena gelecek şimdiBenim yerim iyi,benim yerim iyi, benim yerim iyi
zekâmı konusturuyorumMatematige bak bee