- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.102
Lütfen önüne dön,kendi mıntıkanda dolan ,bakma benim baklavamaBirisi daha oy kullandı deynepnaz bak bir kişi daha arttı senin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen önüne dön,kendi mıntıkanda dolan ,bakma benim baklavamaBirisi daha oy kullandı deynepnaz bak bir kişi daha arttı senin ki
Tepemdesin naapıyım gözüm kayıyoLütfen önüne dön,kendi mıntıkanda dolan ,bakma benim baklavama
Bende 70 te ööööylece bekliyorum95 te kaldım birisi beni de okusun uflesin ucursun
Sadece bana okunabilir,yasak başkasına95 te kaldım birisi beni de okusun uflesin ucursun
Bildirimden önce dibimden ayrılmıyordun ,nolduuuBende 70 te ööööylece bekliyorum
Bende aynı düşünüyorum ,hakkını 3.olana devreder
Bugün uçmazsan daha uçamazsın malum Kukrim mevlütte sana okutacakSadece bana okunabilir,yasak başkasına
SalataBalık yapıp k.pederi cagircam yanına ne yapsam herseyi de yemez
Bende kendim okurum bakiyim nefesim kuvvetlimiymis bi test ediyimSadece bana okunabilir,yasak başkasına
Aynen sen tabi millete okuttura okuttura bu hale geldin yoksa yine dipdibeydikBildirimden önce dibimden ayrılmıyordun ,nolduuu
Uyartma dördüncüyü sus2 ve 3 daha önce birinci olduğu için 4. Olana devreder
Uyartma dördüncüyü sus
Zaten madalyalıyız diye katılmamıza kızıyorlar
Ben balık yapınca yanına kolayca şehriye çorbası ve salata yaparım ,turşu koyarım ,üşenmezsem üstüne helva kavururum. Kendine balık yapan gelin bulmuş ta daha ne istiyor ?Allah ne verdiyse .Balık yapıp k.pederi cagircam yanına ne yapsam herseyi de yemez
Bundan önceki 3 kategoride de ben sonlardaydım İnsan utanıyor değil mi?Aman sanki madalyayla mı oluyor benim iki madalyam var ama sonlardayım
Bundan önceki 3 kategoride de ben sonlardaydım İnsan utanıyor değil mi?
Çok mantıklı benmiyim o2 ve 3 daha önce birinci olduğu için 4. Olana devreder
Çok mantıklı benmiyim o
Bencede kV yapmaz yemez bile salata yapicam zaten yesillik falan bi de çorba yapayım madem helva şaibeli cumaya az kaldı diyetimi bozmiyimBen balık yapınca yanına kolayca şehriye çorbası ve salata yaparım ,turşu koyarım ,üşenmezsem üstüne helva kavururum. Kendine balık yapan gelin bulmuş ta daha ne istiyor ?Allah ne verdiyse .