Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması.
Sohbette kek vardı mayalı vardı elimi sürdüm ama oğluma yedirmek için keke el bile dokundurmadım :KK70:
Suyumu içiyim karnımda gurulduyor ne yesemki :KK70:

peynir ekmek ye :KK70: bide zeytin en kolayıı yetmedimi yanına yumurta kır :KK70:

Selamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Cook gecmiş olsun ablacım görüşürüz ❤ ❤

Selamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Allah şifa versin İnşaAllah ablacım ❤
ooo nooo :KK70: kanal 7 dizisi :KK70: yavaş ilerleyen bölümler olay olduğu zamanlar yavaş çekimler iyi sabretmişsin :KK49:
Ben alt yazılı izledim bir kaç gümde bitirdim:KK70: Sonradan kanal 7 verdi:)
Bugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması görüyormusun.
Sohbette kek vardı mayalı vardı elimi sürdüm ama oğluma yedirmek için keke el bile dokundurmadım :KK70:
Galeta ye, salata ye, meyve ye😀

Bugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması.
Evine geldiysen hemen suyunu içmeye basla :)
Yemegin var mı evde yanına bir salata yogurt yiyebilirsin :)

Çok geçmiş olsun ♥️

X