• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynen tatlım valla çok zoruma gitti yeminle ya yok bidaha sunuma bile ugrasmıcam belki katılmamda küstüm :KK12:
Yok yok katil sen yinede🤗
3. Katilisim her seferinde farkli sonuclandi kimi zmn sunum kazanio, kimi zaman en sevilen. Su kazanir diemiorum hic😁

Aynen tatlım valla çok zoruma gitti yeminle ya yok bidaha sunuma bile ugrasmıcam belki katılmamda küstüm :KK12:
Canım sen daha 2 katılımda böyle diyorsan biz ölelim:ruh::70: Ben ilk katıldığım zamanlarda hep sonlardaydım 7.katılımda madalya aldım, ondan sonra 17 kategoriden beri kazanım yok:70:

Yok yok katil sen yinede🤗
3. Katilisim her seferinde farkli sonuclandi kimi zmn sunum kazanio, kimi zaman en sevilen. Su kazanir diemiorum hic😁
Allah var yüksek oy alanlar baklava gibi hakediyolar benimkine bin basarlarda bende ha dedim zayıf tarif ama sunumu konuşturayım sunumda alayım yok yok :(. Benimde 2. Bu :(

Canım sen daha 2 katılımda böyle diyorsan biz ölelim:ruh::KK70: Ben ilk katıldığım zamanlarda hep sonlardaydım 7.katılımda madalya aldım, ondan sonra 17 kategoriden beri kazanım yok:KK70:
Abla ortalarda bari olaydım ya 1.lık değil benimki bu kadar azı yediremedim kendime :KK12:sanırım fazla hırs yaptım :KK48:

Abla ortalarda bari olaydım ya 1.lık değil benimki bu kadar azı yediremedim kendime :KK12:sanırım fazla hırs yaptım :KK48:
Bu kategori sunumların hepsi çok iyiydi, ben de şansımın olmayacağını bilerek katıldım:) Önümüzdeki kategorilerde mutlaka yükselirsin canım:)

ama bn kusmedim bak devam sonuna kadar 1.olana kadarr 🤓
Sorma senin baklavayı gözüme kestirdim yapayım diyom sonra otur kim yapcak diyom gidip gelişlerdeyim gardaşımya insan biraz ayırırdı :KK74:

Back