- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fosforlu ışık yayıyorsun resmenHiç bilmiyorum o işi
AhahahahaFosforlu ışık yayıyorsun resmen
Öyle amaAhahahaha
Pazartesi günü yazmıstı eşim hasta evde diye ondan gelememiş olabilirHanimKelesimiGetir nerelerdesin şekerciğim ?
Ben de uzun zamandır görmüyorum da,merak ettim. Tamam canım sağolPazartesi günü yazmıstı eşim hasta evde diye ondan gelememiş olabilir
O günden sonra gelmedi zaten, görmüşken yazayım dedimBen de uzun zamandır görmüyorum da,merak ettim. Tamam canım sağol
Ben o gün de görmemiştim :)İyi olmuş,sağol:)O günden sonra gelmedi zaten, görmüşken yazayım dedim
Çamaşırları topladıım katladım yerleştircem aradada size bakıyorum :) sen napıyosun :)
Teşekkür ederim canım benim :)) nasılsın hoşgeldin
Ben koreciyim Hint dizisi olarak sadece İPKKND izledim:)oo hiç izlemedim kore dizisi
genellikle hint
Ben koreciyim Hint dizisi olarak sadece İPKKND izledim:)
Selamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Bugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması.Ben koreciyim Hint dizisi olarak sadece İPKKND izledim:)
Canım benim siz iyi olun oy önemli değilSelamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Abla Allah şifa versin eşinede sanada.Selamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.