En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yorgunluk,hayat koşturması arkadaşımız çok yoruluyor yetişemiyor:)
İyiyim çok şükür koşturmalı geçiyor:)Daha yeni oturdum:)
Sen nasılsın
Allah güç kuvvet versin canım.
Bende iyiyim bebenin son tur eksiklerini aldık bugun. Tetanoz aşısı oldum, sabah şeker yüklemesi yapılacak. Hastaneye git gel, aynı devam ediyoruz bizde :)

Allah güç kuvvet versin canım.
Bende iyiyim bebenin son tur eksiklerini aldık bugun. Tetanoz aşısı oldum, sabah şeker yüklemesi yapılacak. Hastaneye git gel, aynı devam ediyoruz bizde :)
Maşaallah bayağı oldu zaman nasıl geçiyor
İnşaallah her şey yolunda gider canım:)
Hastanız nasıl oldu

Vallahi bilmiyorum canım bayağı uğraştı dişi çıkardı ve benim diş uyuşmayınca çok ağrı oldu .İlaç verdi haftaya gel dedi:)
Okurken bile içim bi hoş oldu dinlen diye ertelemiştir belki. Kökleri çok uzunsa bana öyle demişti doktor çekmeye kalksak zor çekeriz diye nasıl bir kök bu demişti kanal tedavisinde

Okurken bile içim bi hoş oldu dinlen diye ertelemiştir belki. Kökleri çok uzunsa bana öyle demişti doktor çekmeye kalksak zor çekeriz diye nasıl bir kök bu demişti kanal tedavisinde
Eşim karışmasa bir daha gitmem ama kaçamam

Maşaallah bayağı oldu zaman nasıl geçiyor
İnşaallah her şey yolunda gider canım:)
Hastanız nasıl oldu
Evet, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. İnşallah canım.
Hasta iyi pazartesi kolonoskopi olacak, bağırsaktan şüphelendiler. İnşallah bişey çıkmaz. Bir kür bitti, salı 2.küre geçecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…