Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evet ben dedim dun, gittim eksik malzemelerimi aldim geldim. Yine hava kapali yapar miyim bugun bilmiyorum.🤪
Baklava bende degil cidden, zaten kategori acildiktan yarim saat sonra geldim. Yarim saate dayanir mi baklava, dakikasinda gitmis😂
Maaş kuyruğu gibi :KK70:

Dün akşam geldik canım ama kk ya alışamadım :KK43: ve bazen telefon tutukluk yapıyor böyle bir kategori de firinim bozuk daha ne olsun 🙄😫😪😭
Yapılmadı mı canım hâlâ fırın😕 Ben tarif aldın sanmıştım🤔 Alışırsın canım:) Aslında renk olarak yine pembe olup tonlarında değişiklik olsa daha güzel olurdu:)

Yapılmadı mı canım hâlâ fırın😕 Ben tarif aldın sanmıştım🤔 Alışırsın canım:) Aslında renk olarak yine pembe olup tonlarında değişiklik olsa daha güzel olurdu:)
Bugün çalıştırdim korkan korka fişi taktim calistirdim çalışıyor bayağı bekledim 170 getirip ama isitmadi sanırım rezistans da sıkıntı var zaten eşim küçük bişey alsak ya Ece diyordu ben istemiyordum belki de öyle yaparım niyetlenmezse yapmaya koca fırın valla 10 yıllık ama yazık olacak

Bugün çalıştırdim korkan korka fişi taktim calistirdim çalışıyor bayağı bekledim 170 getirip ama isitmadi sanırım rezistans da sıkıntı var zaten eşim küçük bişey alsak ya Ece diyordu ben istemiyordum belki de öyle yaparım niyetlenmezse yapmaya koca fırın valla 10 yıllık ama yazık olacak
A101 ya da bime gelmişti bu ara fırın uyguna bir baksan onlara:) Bu arada ismini de öğrendim Ece:KK45:

X