- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Seninle aynı kişiyi düşünüyoruz, %99.9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle aynı kişiyi düşünüyoruz, %99.9
❤❤Seviliyorsunuz demeye geldim
Ne zaman geliyor tarifUlu orta soylemeyim bencezaten dogru olsada o degil dersin, senin isin bu tarifi yapinca dogru mj degil mi soylerim simdi rezil olmiyim
Valla baslicam birazdan sanirim hava cok kapali sunumda sahane bir seyler beklemeyelim lutfen bendenNe zaman geliyor tarif
Koş bir koşu marketten alıverTam niyetlendim malzemeler tam saniyodum, un az varmis yetmezse yandim
Olsun canım kapalı da olsa dış mekanda güzel çıkıyor yine de Senin sunumlar çok net:)Valla baslicam birazdan sanirim hava cok kapali sunumda sahane bir seyler beklemeyelim lutfen benden
Dün akşam geldik canım ama kk ya alışamadım ve bazen telefon tutukluk yapıyor böyle bir kategori de firinim bozuk daha ne olsunNasılsın canım döndün mü evine Tenceresiz kaldim anne
Zaten yeni geldim ya marketten tahminim yetecek gibi, yetmezse 1 bardak komsudan alirim tatliyi yarim birakamamKoş bir koşu marketten alıver
Dis mekan kullanamiyorum balkonum kapalo ablaOlsun canım kapalı da olsa dış mekanda güzel çıkıyor yine de Senin sunumlar çok net:)
Evet çok karışık kendini ilk defa bu eve misafirliğe gitmiş gibi hissediyorumYeni sayfa çok göz yormuyor mu sizce de
Telefonu yeni öğrenmeye çalışan teyzeler gibiyim, alışamadım hala
Ben fırın bakmaya başladım nasıl olsa adam yapmayacakTamam o zaman yükleyene kadar beklicez
Maaş kuyruğu gibiEvet ben dedim dun, gittim eksik malzemelerimi aldim geldim. Yine hava kapali yapar miyim bugun bilmiyorum.
Baklava bende degil cidden, zaten kategori acildiktan yarim saat sonra geldim. Yarim saate dayanir mi baklava, dakikasinda gitmis
Valla valide gibi güzel olsa yeter bence zaten o şahane olmuştu :))Valla baslicam birazdan sanirim hava cok kapali sunumda sahane bir seyler beklemeyelim lutfen benden
Yapılmadı mı canım hâlâ fırın Ben tarif aldın sanmıştım Alışırsın canım:) Aslında renk olarak yine pembe olup tonlarında değişiklik olsa daha güzel olurdu:)Dün akşam geldik canım ama kk ya alışamadım ve bazen telefon tutukluk yapıyor böyle bir kategori de firinim bozuk daha ne olsun
Yani komşuluk böyle zamanlarda lazım:) Kolay gelsin o zaman sana canımZaten yeni geldim ya marketten tahminim yetecek gibi, yetmezse 1 bardak komsudan alirim tatliyi yarim birakamam
Pencere önünde o zamanDis mekan kullanamiyorum balkonum kapalo abla
Bugün çalıştırdim korkan korka fişi taktim calistirdim çalışıyor bayağı bekledim 170 getirip ama isitmadi sanırım rezistans da sıkıntı var zaten eşim küçük bişey alsak ya Ece diyordu ben istemiyordum belki de öyle yaparım niyetlenmezse yapmaya koca fırın valla 10 yıllık ama yazık olacakYapılmadı mı canım hâlâ fırın Ben tarif aldın sanmıştım Alışırsın canım:) Aslında renk olarak yine pembe olup tonlarında değişiklik olsa daha güzel olurdu:)
A101 ya da bime gelmişti bu ara fırın uyguna bir baksan onlara:) Bu arada ismini de öğrendim EceBugün çalıştırdim korkan korka fişi taktim calistirdim çalışıyor bayağı bekledim 170 getirip ama isitmadi sanırım rezistans da sıkıntı var zaten eşim küçük bişey alsak ya Ece diyordu ben istemiyordum belki de öyle yaparım niyetlenmezse yapmaya koca fırın valla 10 yıllık ama yazık olacak
Yok eve yazacaktım yanlış olmuş ismim Fatma :))A101 ya da bime gelmişti bu ara fırın uyguna bir baksan onlara:) Bu arada ismini de öğrendim Ece