En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İkinci oyunu kullanmadınmı
İkinci oyumı gül tatlısına verdim :) onun da görüntüsü süperdi.. ama kazanma hırsı diye bir şey yok.. benim yarışmalara 15. katılımım falan.. genelde başkalarına oy verdim ama 2 oy hakkı olunca sıfır oyda kalmıyim diye kendime verdim birini :)

Kazanma hırsı diye buna derim
Ona oy alamama korkusu diyelim. Yoksa yarışa katılmadan önce birinci olamayacağımı biliyordum. Bunu bilerek katıldım. Değişik yöresel bir tatlı herkes öğrensin istedim :)
Canım bu benim 15.katılışım falan birinciliğim de var sen rahat ol

Tabiki ciddi demedim sonunda ki emojim anlatır sanmıştım ama anlatamamış demekki

Bendemi kendime versem neee böyle giderse
Sonuncu olcam buarada bana bir bakin bakım kızlar oy filan almışmiyim ya 2. Oyunda kararsızım henüz

kız valla özür dilerim affet beni pot üstüne potlar kırdım...
Ayy kuzum beniiim ne özürü yaaa takılıyorum ben balımmm , iyi yapmışsın hem benden çok daha iyi tatlılar var buiş birazda sans ,seviyorum seniiiii

Ayy kuzum beniiim ne özürü yaaa takılıyorum ben balımmm , iyi yapmışsın hem benden çok daha iyi tatlılar var buiş birazda sans ,seviyorum seniiiii

sağol canım benim senin tatlınada baktım ama sanki yazmışım gibi devam ediyorum öyle karıştım gittim senin tatlını ilk defa gördüm farklı olmuş yorumlardada hekes farklı bulmuş bakalım daha çok yarışma var buluşuruz elbet. bide kafam çok dalgın dün bir rüya gördüm valla akıllara zarar

Teşekkür ederim kuzum. Hayırdır ne gördünki

Selamlar hanımlar eşim hasta yine evde şu anda.Hastane işide tamam kemik erime sonucuda artma olmuş biraz.6 aylık olan bir iğne verdi nisanda onu vurulacağım.Kalsiyum değeri düşük çıktı birazda.İşte böyle sakın yaşlanmayın olurmu.Ben kaçtım görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…