- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Verdim valla 2 oy hakkım vardı birini kendime verdim nolcak ki? Yasak mı :)Kendi tatlına mı verdin ?
Allah iyiliğini versin ,bencede yabancıya gitmemiş iyi olmus
İkinci oyumı gül tatlısına verdim :) onun da görüntüsü süperdi.. ama kazanma hırsı diye bir şey yok.. benim yarışmalara 15. katılımım falan.. genelde başkalarına oy verdim ama 2 oy hakkı olunca sıfır oyda kalmıyim diye kendime verdim birini :)İkinci oyunu kullanmadınmı
Yok neden yasak olsun ,hayırlı olsunVerdim valla 2 oy hakkım vardı birini kendime verdim nolcak ki? Yasak mı :)
Övgünüde baklava ya yaptın ama neyyyyseeee@
bencede canım sanada vermiş kadar oldum :) övgülerimle :)
Ona oy alamama korkusu diyelim. Yoksa yarışa katılmadan önce birinci olamayacağımı biliyordum. Bunu bilerek katıldım. Değişik yöresel bir tatlı herkes öğrensin istedim :)Kazanma hırsı diye buna derim
Tabiki ciddi demedim sonunda ki emojim anlatır sanmıştım ama anlatamamış demekkiOna oy alamama korkusu diyelim. Yoksa yarışa katılmadan önce birinci olamayacağımı biliyordum. Bunu bilerek katıldım. Değişik yöresel bir tatlı herkes öğrensin istedim :)
Canım bu benim 15.katılışım falan birinciliğim de var sen rahat ol
Övgünüde baklava ya yaptın ama neyyyyseeee
Yok yok sorun yok.. ben açıklık getirmek istedim sadece.. bu kategoride iddialı değilim :)Tabiki ciddi demedim sonunda ki emojim anlatır sanmıştım ama anlatamamış demekki
Bendemi kendime versem neee böyle giderseİkinci oyumı gül tatlısına verdim :) onun da görüntüsü süperdi.. ama kazanma hırsı diye bir şey yok.. benim yarışmalara 15. katılımım falan.. genelde başkalarına oy verdim ama 2 oy hakkı olunca sıfır oyda kalmıyim diye kendime verdim birini :)
Kim derse desin ben demem hıııhkız biri benim beynimin karışıklığına dur desin yaaaa
Kim derse desin ben demem hıııh
Ayy kuzum beniiim ne özürü yaaa takılıyorum ben balımmmkız valla özür dilerim affet beni pot üstüne potlar kırdım...
Ayy kuzum beniiim ne özürü yaaa takılıyorum ben balımmm, iyi yapmışsın hem benden çok daha iyi tatlılar var buiş birazda sans ,seviyorum seniiiii
Teşekkür ederim kuzum. Hayırdır ne gördünkisağol canım benim senin tatlınada baktım ama sanki yazmışım gibi devam ediyorumöyle karıştım gittim senin tatlını ilk defa gördüm farklı olmuş yorumlardada hekes farklı bulmuş bakalım daha çok yarışma var buluşuruz elbet. bide kafam çok dalgın dün bir rüya gördüm valla akıllara zarar
Tesekkur ederim canim
Rica ederim tatlım tekrar ellerineTesekkur ederim canim❤❤
Tesekkur ederim canim ❤ ❤Rica ederim tatlım tekrar ellerinesaglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?