Sagol canim Allahim korusun hepinizi cok zor biseymis ben tecrube ettim Allahim dusmanima vermesin dusmanim yok ama :) zor oldu kimsenin haberi yok esimi aradim beni ameliyata aliyolar adam şokkCok cok gecmis olsun canim
İyi ki gitmişsin ya onemsemeyip evde dursaydin Allah korusun çok çok geçmiş olsunCanim hormonlu spiral vardi vardi o sebeple dis gebelik gecirmisim cocuk tupe yerlesmis buyumus damarlari catlatmis ic kanama baslamis tek tupumu aldilar migdeye kadar temizlediler ic kanamayi karnin agriyo diye geldim gozumu ameliyathanede actim birde acik ameliyat daha simdi simdi kendime geliyorum
evla Allah korumuş ablacım, bunla geçmiş olsun, ya hastaneye gitmesen veya daha geç gitsen ne olurdu düşünmek bile istemiyorumYok abla
Canim hormonlu spiral vardi vardi o sebeple dis gebelik gecirmisim cocuk tupe yerlesmis buyumus damarlari catlatmis ic kanama baslamis tek tupumu aldilar migdeye kadar temizlediler ic kanamayi karnin agriyo diye geldim gozumu ameliyathanede actim birde acik ameliyat daha simdi simdi kendime geliyorum
hadi hayirlisi olsun kazen isi bozdu ama neyse artikBirazdan başlarız
Kuzumcan disgebelik cocuk tupe yerlesmis buyumus catlatmis oralari ic kanama teshisiyle ameliyata aldilar migdeye kadar cikmis kanamaÇok geçmiş olsun canım❤ Geçmişe bakmadan geldim, ne oldu ki canım
Çok Geçmiş olsun canım...Insallah sezeryan gibi ama acisi kat kat fazla farkedilmese zehirleme pesine ani olum Allahtan acile geldim 2 cocukla evde napardim kafayi yedim
Sorma abla kafayi yedim bende ya inmeseydim o iki cocuk akildan olurda cunku geciksem bilinc kaybi baslayip zehirmeme oluyormusevla Allah korumuş ablacım, bunla geçmiş olsun, ya hastaneye gitmesen veya daha geç gitsen ne olurdu düşünmek bile istemiyorum
Amin canimmÇok Geçmiş olsun canım...
Insallah canimAllah korusun onların ihtiyacı var sana anma bile şunuantibiyotik kullanırsın uzun süre sanırım ama iyi ol inşaAllahda gerisi hallolur
Ay rabbim korumus gercekten bide ciddiye almasaydin mazallah. tekrar tekrar gecmis olsun bende hep spiralden korkarim butur seyler yuzunden taktiramiyorum korkuyaYok abla
Canim hormonlu spiral vardi vardi o sebeple dis gebelik gecirmisim cocuk tupe yerlesmis buyumus damarlari catlatmis ic kanama baslamis tek tupumu aldilar migdeye kadar temizlediler ic kanamayi karnin agriyo diye geldim gozumu ameliyathanede actim birde acik ameliyat daha simdi simdi kendime geliyorum
Off canım benim iyimisin şimdiKuzumcan disgebelik cocuk tupe yerlesmis buyumus catlatmis oralari ic kanama teshisiyle ameliyata aldilar migdeye kadar cikmis kanama
Kizlar suan hastanede yatiyorum sanirim bu yarismaya katilamicam
Geçmiş olsun canım .Yok abla
Dış gebelik küçük ablam yaşamıştı, Allah affetsin ama ilaclada düşüremediler, büyümeye devam ediyordu, anca operasyonla alındıSagol canim Allahim korusun hepinizi cok zor biseymis ben tecrube ettim Allahim dusmanima vermesin dusmanim yok ama :) zor oldu kimsenin haberi yok esimi aradim beni ameliyata aliyolar adam şokk
Allahımyaaa yeni öğrendim konuyu ,,Rabbim korumuş dikkat et ,çok geçmiş olsunSorma abla kafayi yedim bende ya inmeseydim o iki cocuk akildan olurda cunku geciksem bilinc kaybi baslayip zehirmeme oluyormus
Amin insallah bugun aksam iyiyim ama dun bu sabah cok kotuydumOff canım benim iyimisin şimdiRabb'im acil şifa versin canım❤ Benim de en korktuğum dış gebelik Rabb'im bir daha yaşatmasın İnşaAllah
Amin canmAllahımyaaa yeni öğrendim konuyu ,,Rabbim korumuş dikkat et ,çok geçmiş olsun
Rabb'im daha iyi etsin canım benim ❤Amin insallah bugun aksam iyiyim ama dun bu sabah cok kotuydum
Ya benimki patlamasa tupu catlatmasa kurtaj gibi alacaklardi sanirim ama ic kanama yapinca dr acmam lazim dedi acile girdim 15dk sonra ameliyata alicaz dediler neyy dedim ben şok oldum zatenDış gebelik küçük ablam yaşamıştı, Allah affetsin ama ilaclada düşüremediler, büyümeye devam ediyordu, anca operasyonla alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?