En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Senden fasulye olmaz olsa olsa minik olur :)

Yükledinmi
Yükledim bı kaç foto attım ama ayarlamam lazım kırpmak gerekiyor bazıların i oyuzdej artık bir elim işte bir elim oynasta ayarlarım

Kız sen paylaştınmı görmedim. Sorma yaa baklava ağırlıkta bakalım netcez meraktayım
Daha onaylanmadı :)) biraz önce oluşturdum konuyu

Kokmak kelimesi hafif kalıyor.
Naptın yoksa evimi kırkladın bende yapayım bir ara nerden başlayım
Aaa gardaşım temizlik konusunda beni dürttüydü bakayım bir nerelerin tozunu aldırcak bana

Naptın yoksa evimi kırkladın bende yapayım bir ara nerden başlayım
Aaa gardaşım temizlik konusunda beni dürttüydü bakayım bir nerelerin tozunu aldırcak bana
Cam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledimBanyo ve mutfak dolaplari kaldı.Birde banyo tuvalet duvarları falan:)

Cam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledimBanyo ve mutfak dolaplari kaldı.Birde banyo tuvalet duvarları falan:)
Hay maşallah

Duvara naptın moplamı sildin avizem yok anam babam duy

Duvara naptın moplamı sildin avizem yok anam babam duy
Benim bir arkadaş araba fırçası ile siliyor Muş sonra aynı fircays ıslak havlu dolayip duruluyor Muş hiç denemedim ama ben standart bezle siliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…