Senden fasulye olmaz olsa olsa minik olur :)Bende heyecan yok çünkü katılmak için katıldım @Canfeb ve @deynepnaz in baklavaları yanında fasulyeden hissediyorum kendimi
Bende ilk kez tatlı yaptım ve basit o yüzden heyecan yapmıyorum :)))))Önce unut sonra bebağmgörümcemler deyim naparsınız heyecan doruktamı
Yükledim bı kaç foto attım ama ayarlamam lazım kırpmak gerekiyor bazıların i oyuzdej artık bir elim işte bir elim oynasta ayarlarımSenden fasulye olmaz olsa olsa minik olur :)
Yükledinmi
E EvvabJenna16 @kukrim27 @Lunya @deynepnaz Nevreste @azerinnn
@yasminsay @-cantanem- @ervanazlim @evlaefe @yorgun anneanne @NAVLEE
Zipzip- @-VUSLAT- @can09e @H E
@BeyazOrkidem @gurtmingotam @hippocan unuttuğum varsa affetsin gayri :)) nerdesiniz baclar
Kız sen paylaştınmı görmedim. Sorma yaa baklava ağırlıkta bakalım netcez meraktayımBende heyecan yok çünkü katılmak için katıldım @Canfeb ve @deynepnaz in baklavaları yanında fasulyeden hissediyorum kendimi
Aaaa demiştin dogum günün kutlu olsun sağlıklı nice yaslaraBurdayım canım. Bugün yeğenimin de doğum günü,oraya gideceğim .Benimle aynı gün doğdu sıpa
Valla bendede yok önceki gibi nedenseBende ilk kez tatlı yaptım ve basit o yüzden heyecan yapmıyorum :)))))
Daha onaylanmadı :)) biraz önce oluşturdum konuyuKız sen paylaştınmı görmedim. Sorma yaa baklava ağırlıkta bakalım netcez meraktayım
Oylama baslayınca heyecan yaparız belkiValla bendede yok önceki gibi nedense
Sağolasın canım benimAaaa demiştin dogum günün kutlu olsun sağlıklı nice yaslara
Tamam bir bakim yeni fırından tatlıDaha onaylanmadı :)) biraz önce oluşturdum konuyu
Kokmak kelimesi hafif kalıyor.Fındık burunlum nasılsın temizlik yapmışsın deterjan kokuyosun
Bakalım sayfayı yenileyen yenileye bi hoş olurum benOylama baslayınca heyecan yaparız belki
Tamam.oylama başlamadan yollaNevreste abla bir kaç foto attım ama fotoları ayarlamadim daha oylama dan önce atabilirim inşallah bebekler ac bekliyor
Tamam abla bir saatte atarım benTamam.oylama başlamadan yolla
Naptın yoksa evimi kırkladın bende yapayım bir ara nerden başlayımKokmak kelimesi hafif kalıyor.
Cam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledimNaptın yoksa evimi kırkladın bende yapayım bir ara nerden başlayım
Aaa gardaşım temizlik konusunda beni dürttüydü bakayım bir nerelerin tozunu aldırcak bana
Hay maşallahCam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledimBanyo ve mutfak dolaplari kaldı.Birde banyo tuvalet duvarları falan:)
Duvara naptın moplamı sildinCam-kapı- duvar -avizeler - balkonlar aklına gelebilecek her yeri temizledimBanyo ve mutfak dolaplari kaldı.Birde banyo tuvalet duvarları falan:)
Benim bir arkadaş araba fırçası ile siliyor Muş sonra aynı fircays ıslak havlu dolayip duruluyor Muş hiç denemedim ama ben standart bezle siliyorum :))Duvara naptın moplamı sildinavizem yok anam babam duy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?