Hep nazlısın zaten hem tripliYa bir nazlanaydımm off off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep nazlısın zaten hem tripliYa bir nazlanaydımm off off
Kolay gelsin canım❤Ben sonra gelirim işlerim var makina ya çamaşır atılacak bir dünya çamaşır var çocuklar suya girdi bugün denizde
Yok o nickine vurgu yapıyor kukrim korkirim gibiBen hepinizi seviyorum.Ama deynepnaz benden korkuyormus o kadar korkunç bir tipim mi var
Tipin sevimli ama kükrüyormuşsun işteBen hepinizi seviyorum.Ama deynepnaz benden korkuyormus o kadar korkunç bir tipim mi var
Ben çok uzak kalıyorum ortamdan. Herkesten ve herşeyden bihaberimGördük çok güzel bir bayan
Minik tatlı yapamayacakmı yaHep nazlısın zaten hem tripli
Çalışıyorsun canım gayet normal:)Ben çok uzak kalıyorum ortamdan. Herkesten ve herşeyden bihaberim
Son dakka golü atcan dimi seni seniTeşekkür ederim kızlar şahane bir gün oldu kalori dolu olmasa daha güzel olurdu da neyse
Fırın sıkıntısı Z çalıştı ama tatlı yarına artık çok çok yorgunum anca malzeme hazilirig yaparım bugün yarın eşim gidince pişer anca akşama sunum falan
Yapacak :)Minik tatlı yapamayacakmı ya
Kukremis sel gibiyim bendimi çiğner asarimTipin sevimli ama kükrüyormuşsun işte
Heytt beee iyi bir haberi hakettin sabah 300 gr + geldimNoldu bevvabim rakipim olsanda yedirmem kimseye seni
Kamuoyu heyecanla bekliyorYapacak :)
Önemli olan gormeden sevebilmek ben de seni seviyorumBen çok uzak kalıyorum ortamdan. Herkesten ve herşeyden bihaberim
İyi geceler .Allah rahatlık versinHayırlı geceler kızlar
Son dakika golü atacakKamuoyu heyecanla bekliyor
Hayırlı geceler kızlar
Hayırlı gecelerHayırlı geceler bende kaçıyorum :)
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler bende kaçıyorum :)