Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal be, ne yapıp ettin yaptın ya tarifiniTeşekkür ederim kızlar şahane bir gün oldu kalori dolu olmasa daha güzel olurdu da neyse
Fırın sıkıntısı Z çalıştı ama tatlı yarına artık çok çok yorgunum anca malzeme hazilirig yaparım bugün yarın eşim gidince pişer anca akşama sunum falan
Gel ablana sen gelSiz şey etmeyin ben zaten evin külkedisi hiç sevilmeyeni
Gözünden kaçmıştır ablasıKıskanmamış ,mesajımı beğenmemiş
Ne dedimde üleee ben bismillahSen istedin
Üzülme canım, ben seni severim
Zaten beni de seven yok
Ben senin oyları da alayım diyorum bu seferHadi bakalım bekliyoruz
Hanginize vereyimBen senin oyları da alayım diyorum bu sefer
Daha tarif yapmadım parayı bastim fırını aldımHelal be, ne yapıp ettin yaptın ya tarifini
Çok korkunçumdurAma sen bize kukrim diye korkutuyorsun
Beğenmedim iikonu kullanmışGel ablana sen gel
Gözünden kaçmıştır ablası
Hani biz almayalım oyları demiştik ya tatlı yapmama konusunda ondan bahsediyorumHanginize vereyim
GeldimGel ablana sen gel
Gözünden kaçmıştır ablası
Oylara ortak mı olacaksınHani biz almayalım oyları demiştik ya tatlı yapmama konusunda ondan bahsediyorum
Bence herkes sevildiğini duymak, sevilmek istiyorBugün herkes alıngan
İnanmam ki artık bitti aramızdaki herşey
Hadi o zaman yarına tatlı geliyorTeşekkür ederim kızlar şahane bir gün oldu kalori dolu olmasa daha güzel olurdu da neyse
Fırın sıkıntısı Z çalıştı ama tatlı yarına artık çok çok yorgunum anca malzeme hazilirig yaparım bugün yarın eşim gidince pişer anca akşama sunum falan
Bana hippo dışında kimse seni seviyorum demediBence herkes sevildiğini duymak, sevilmek istiyor
Minik geeell gömdüler beni toprak attHani biz almayalım oyları demiştik ya tatlı yapmama konusunda ondan bahsediyorum
Nazlanmaİnanmam ki artık bitti aramızdaki herşey
Yüzüme açık açık söyledin tıpkı birisi gibi
Başka varmı yapacak bugün tek hippo mü vardı bildirimlere bakalmadim WC de anca bu kadar bakıyorum adam arada kontrole gelecek noldu diyeHadi o zaman yarına tatlı geliyor