Hangisi benim yokluğumda mı yaptın:)Sarma-dolma yapayım Antep usulüSen benim yarışmadaki dolmayı gördün mü
Hani nerde nerdeSarma-dolma yapayım Antep usulüSen benim yarışmadaki dolmayı gördün mü
Tabi hemde 1. oldum:)Hangisi benim yokluğumda mı yaptın:)
Hani hani ekşili mi ben çok ekşili seviyorumSarma-dolma yapayım Antep usulüSen benim yarışmadaki dolmayı gördün mü
OffffffffffffTabi hemde 1. oldum:)
Eki Görüntüle 2249611Yöresel Tarif - Etli Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma(Gaziantep Yöresinden)Efsane Pirinç Sponsorluğunda
Merhaba Arkadaşlar:KK3: Kategorimiz ''Yöresel Yemekler''Ben Malatyalıyım.Fakat 10 yıldır Gaziantep'te yaşıyorum.Doğduğun değil doyduğun yer memleketindir sözünden yola çıkarak Gaziantep yöresine ait ,kış aylarında sık yaptığım bir tarifi paylaşmak istiyorum. Türkiye’nin hemen her şehrinde olduğu...www.kadinlarkulubu.com
Evet ekşi oluyor canım:)Tabi biberlerim birde acı:)Hani hani ekşili mi ben çok ekşili seviyorum
Ayak sesleri geliyor:)
Allahımm sana geliyorum,yutkundummmEvet ekşi oluyor canım:)Tabi biberlerim birde acı:)
Off aman bu şahane birşeyTabi hemde 1. oldum:)
Eki Görüntüle 2249611Yöresel Tarif - Etli Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma(Gaziantep Yöresinden)Efsane Pirinç Sponsorluğunda
Merhaba Arkadaşlar:KK3: Kategorimiz ''Yöresel Yemekler''Ben Malatyalıyım.Fakat 10 yıldır Gaziantep'te yaşıyorum.Doğduğun değil doyduğun yer memleketindir sözünden yola çıkarak Gaziantep yöresine ait ,kış aylarında sık yaptığım bir tarifi paylaşmak istiyorum. Türkiye’nin hemen her şehrinde olduğu...www.kadinlarkulubu.com
Yok gelmiyorum, az okuyayım geçmişi telden dedim
Antep'te çok yapılır ve güzel olur.Bende yarı Antepli sayılırım güzel yaparım:)Allahımm sana geliyorum,yutkundummm
Tamam gel yapacağım yanına lavaşta yaparım.Burada öyle yenir.Bol nar ekşisi yerken dökülürOff aman bu şahane birşey
Ben de bundan istiyorum
Geldin işteYok gelmiyorum, az okuyayım geçmişi telden dedim
Tamam oku beğen varlığını hissedelimYok gelmiyorum, az okuyayım geçmişi telden dedim
Biberler de ne güzelmiş kocaman ben aldım geçen gün minicik minicikTabi hemde 1. oldum:)
Bende Maraşlı arkadaşımdan istiyorum kuruları ama bu sene hiç yemedim ,çok severim abla eline sağlık hakkını vermişsinAntep'te çok yapılır ve güzel olur.Bende yarı Antepli sayılırım güzel yaparım:)
Teşekkürler
Şu an ağzımdan akan suları siliyorumTamam gel yapacağım yanına lavaşta yaparım.Burada öyle yenir.Bol nar ekşisi yerken dökülür
Kendim kurutuyorum canım:)Antep biberi bunlar çok güzel olur:)Biberler de ne güzelmiş kocaman ben aldım geçen gün minicik minicik
Ellerine sağlık çok güzel oldu bunu görmem gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?