En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evet yıkıyorum ben zaten hep haftada bir iki bit şampuanı ile .Birde spreyi var koruyucu onu kullanıyorum.İnsallah gelmez🙈
İyi yapmışsın tedbiri elden bırakmamak lazım:)

Evet yıkıyorum ben zaten hep haftada bir iki bit şampuanı ile .Birde spreyi var koruyucu onu kullanıyorum.İnsallah gelmez🙈
Geçmiş olsun tatlım ,ay bit diye okuyunca bir kaşındı oram buram :KK35:

Birinde varmış o sebeple kontrol oldu üç kişide daha çıktı🙈
Hangisinin canım kızın mı oğlunun mu sınıfı, hemen eczaneden bit rozeti kızınsa toka al canım. Gelmesini önlüyor. Bizim sınıfa da başka sınıftan geldi 1 ay önce, bir kişiye geçmiş😑 Hemen bit tokası aldım ben bulaşmadan. Hâlâ takıyorum her ihtimale karşı:) Montunu bile alıyorum okula gelince sonra çıkışta götürüyorum:)

Hangisinin canım kızın mı oğlunun mu sınıfı, hemen eczaneden bit rozeti kızınsa toka al canım. Gelmesini önlüyor. Bizim sınıfa da başka sınıftan geldi 1 ay önce, bir kişiye geçmiş😑 Hemen bit tokası aldım ben bulaşmadan. Hâlâ takıyorum her ihtimale karşı:) Montunu bile alıyorum okula gelince sonra çıkışta götürüyorum:)
Oğlumun kızlardan daha okula giden yok ama hepsini yıkıyorum var evde şampuan .Yanında spreyi var enseye sikiyorsun uzak tutuyormus onu kullanıyorum ama Rozette alayım🙄

Allah korusun :(Bizim sınıfta 1.dönem vardı:(Hemde erkek çocuğunda:skandal:

Back