En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çiçeklik sehpa aldım:KK45:

Sen niye yapmıyorsun🤨

Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diye:KK70:

Teşekkür ederim minnoşum:KK45::KK60:
Hangilerinden aldın bende istiyorum da önce mutfak bir yapılsın balkona istiyorum

Çiçeklik sehpa aldım:KK45:

Sen niye yapmıyorsun🤨

Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diye:KK70:

Teşekkür ederim minnoşum:KK45::KK60:
Güle güle kullan canım:60:
Ben bu sıra fena yoğunum imkansız yetişmez:(

Hangilerinden aldın bende istiyorum da önce mutfak bir yapılsın balkona istiyorum
Meşhur bir çiçeklik sehpa var ya ondan aldım:45: İnstadan:) Kolum koptu getirene kadar😅 Resmini atayım dur:) Gelir gelmez kurdum hemen😀
Güle güle kullan canım:KK60:
Ben bu sıra fena yoğunum imkansız yetişmez:KK43:
Teşekkür ederim minnoşum:60: Yaa🙁

Meşhur bir çiçeklik sehpa var ya ondan aldım:KK45: İnstadan:) Kolum koptu getirene kadar😅 Resmini atayım dur:) Gelir gelmez kurdum hemen😀

Teşekkür ederim minnoşum:KK60: Yaa🙁
Temizliğe başladım :)Eşimin bir yakını vefat etti arkadaşları başsağlığına gelecekler:)Bir şeyler aldım onları yerleştirirken biraz dağıldım.Zaten cam,kapı,perde, duvar temizlemem lazım dün biraz yaptım.Yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim Pazar ancak biter:)

IMG_20190322_201511.jpg

Temizliğe başladım :)Eşimin bir yakını vefat etti arkadaşları başsağlığına gelecekler:)Bir şeyler aldım onları yerleştirirken biraz dağıldım.Zaten cam,kapı,perde, duvar temizlemem lazım dün biraz yaptım.Yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim Pazar ancak biter:)
Başınız sağolsun.Benimde öyle bir temizlik yapmam lazım yarına niyetlendim inşallah yaparım🙃
Halılar yikamada gelmeden temizliği bitirmem lazım.

Başınız sağolsun.Benimde öyle bir temizlik yapmam lazım yarına niyetlendim inşallah yaparım🙃
Halılar yikamada gelmeden temizliği bitirmem lazım.
Sağol canım Allah kolaylık versin:)Benim temiz halılar var onları sereceğim:)

Başınız sağolsun canım, Rabb'im rahmet etsin🤲🏻 Allah kolaylık versin canım☺ Ben de büyük temizliği 2 hafta önce yapmıştım:)

Back