- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok severim:)Ay bunu ne dinlerdim eskiden.![]()
Bende çok severim:)
Bunuda çok dinliyorum:)
Ben canım sıkılınca hep bu tarz dinlerim:)Bunuda eşime kızınca çok dinlerim![]()
Ben canım sıkılınca hep bu tarz dinlerim:)Bunuda eşime kızınca çok dinlerim![]()
Çiçeklik sehpa aldımNe var kargoda:)
Sen niye yapmıyorsunAynen bende yapamıyacağım:)
Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diyeSenmi Birsey yolladin yoksa![]()
Teşekkür ederim minnoşumBen çok beğendim sunum harika olmuş![]()
Benimde listem var bunalınca dinlediğim birde keyiflenince ayrıBen canım sıkılınca hep bu tarz dinlerim:)
Hangilerinden aldın bende istiyorum da önce mutfak bir yapılsın balkona istiyorumÇiçeklik sehpa aldım
Sen niye yapmıyorsun
Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diye
Teşekkür ederim minnoşum![]()
Güle güle kullan canımÇiçeklik sehpa aldım
Sen niye yapmıyorsun
Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diye
Teşekkür ederim minnoşum![]()
Keyiflenince hareketli dinlerim:)Benimde listem var bunalınca dinlediğim birde keyiflenince ayrı![]()
Meşhur bir çiçeklik sehpa var ya ondan aldımHangilerinden aldın bende istiyorum da önce mutfak bir yapılsın balkona istiyorum
Teşekkür ederim minnoşumGüle güle kullan canım
Ben bu sıra fena yoğunum imkansız yetişmez![]()
Temizliğe başladım :)Eşimin bir yakını vefat etti arkadaşları başsağlığına gelecekler:)Bir şeyler aldım onları yerleştirirken biraz dağıldım.Zaten cam,kapı,perde, duvar temizlemem lazım dün biraz yaptım.Yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim Pazar ancak biter:)Meşhur bir çiçeklik sehpa var ya ondan aldımİnstadan:) Kolum koptu getirene kadar
Resmini atayım dur:) Gelir gelmez kurdum hemen
Teşekkür ederim minnoşumYaa
![]()
Güle güle kullanın çok güzel olmuş
Çok güzelmiş güle güle kullan canım
Başınız sağolsun.Benimde öyle bir temizlik yapmam lazım yarına niyetlendim inşallah yaparımTemizliğe başladım :)Eşimin bir yakını vefat etti arkadaşları başsağlığına gelecekler:)Bir şeyler aldım onları yerleştirirken biraz dağıldım.Zaten cam,kapı,perde, duvar temizlemem lazım dün biraz yaptım.Yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim Pazar ancak biter:)
Sağol canım Allah kolaylık versin:)Benim temiz halılar var onları sereceğim:)Başınız sağolsun.Benimde öyle bir temizlik yapmam lazım yarına niyetlendim inşallah yaparım
Halılar yikamada gelmeden temizliği bitirmem lazım.
Başınız sağolsun canım, Rabb'im rahmet etsinTemizliğe başladım :)Eşimin bir yakını vefat etti arkadaşları başsağlığına gelecekler:)Bir şeyler aldım onları yerleştirirken biraz dağıldım.Zaten cam,kapı,perde, duvar temizlemem lazım dün biraz yaptım.Yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim Pazar ancak biter:)
Sağol canımBaşınız sağolsun canım, Rabb'im rahmet etsinAllah kolaylık versin canım☺ Ben de büyük temizliği 2 hafta önce yapmıştım:)
Sağol canımGüle güle kullanın çok güzel olmuş![]()