En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çiçeklik sehpa aldım

Sen niye yapmıyorsun

Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diye

Teşekkür ederim minnoşum
Hangilerinden aldın bende istiyorum da önce mutfak bir yapılsın balkona istiyorum

Çiçeklik sehpa aldım

Sen niye yapmıyorsun

Evet diyecektim de Nevoş yazmış yollamadım diye

Teşekkür ederim minnoşum
Güle güle kullan canım
Ben bu sıra fena yoğunum imkansız yetişmez

Hangilerinden aldın bende istiyorum da önce mutfak bir yapılsın balkona istiyorum
Meşhur bir çiçeklik sehpa var ya ondan aldım İnstadan:) Kolum koptu getirene kadar Resmini atayım dur:) Gelir gelmez kurdum hemen
Güle güle kullan canım
Ben bu sıra fena yoğunum imkansız yetişmez
Teşekkür ederim minnoşum Yaa

Meşhur bir çiçeklik sehpa var ya ondan aldım İnstadan:) Kolum koptu getirene kadar Resmini atayım dur:) Gelir gelmez kurdum hemen

Teşekkür ederim minnoşum Yaa
Temizliğe başladım :)Eşimin bir yakını vefat etti arkadaşları başsağlığına gelecekler:)Bir şeyler aldım onları yerleştirirken biraz dağıldım.Zaten cam,kapı,perde, duvar temizlemem lazım dün biraz yaptım.Yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim Pazar ancak biter:)

Başınız sağolsun.Benimde öyle bir temizlik yapmam lazım yarına niyetlendim inşallah yaparım
Halılar yikamada gelmeden temizliği bitirmem lazım.

Başınız sağolsun.Benimde öyle bir temizlik yapmam lazım yarına niyetlendim inşallah yaparım
Halılar yikamada gelmeden temizliği bitirmem lazım.
Sağol canım Allah kolaylık versin:)Benim temiz halılar var onları sereceğim:)

Başınız sağolsun canım, Rabb'im rahmet etsin Allah kolaylık versin canım☺ Ben de büyük temizliği 2 hafta önce yapmıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…