En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Haklısın canim.Hamd olsun her halime .iyi ki onlar var Allah güzel günlerini göstersin inşallah cunlemizinkinin de benimkilerinde.
Sağol canım

He her cuma gidiyorsun galiba sen
Eskiden gitmiyordum bu kadar tedaviler tahlil sonuçları bu ara yoğunluk var hiç hesapta yoktu yarın

Geçen gün doktor aradı muayene için çağırdı o yüzden gideceğiz yoksa 1 ay sonra arayacaktır gerekirse gidecektik :))

Olsun hem işlerini hallet hem aileni gör

Olsun hem işlerini hallet hem aileni gör
İyi oluyor ailem için çocukları oraya bırakıyoruz hem kalabalık da olmuyorus hastanede

Geçen sefer goturudugume pişman oldum enfeksiyon kapackalari diye

İyi oluyor ailem için çocukları oraya bırakıyoruz hem kalabalık da olmuyorus hastanede

Geçen sefer goturudugume pişman oldum enfeksiyon kapackalari diye
Zor oluyor ya çocuklarla bende bir yere gidemiyorum

Evet sağlam.insan hasta oluyor girince .Zor hastane işleri Allah ne dusursun ne eksik etsin.
Amin canım öyle valla geçen birde dermatoloji bölümüne gittik aklım çıktı kız her yeri elliyor bir yandan simit kemiriyor

Amin canım .Allah bugünlerimi aratmasin ama isyan etmiyorum ama özlüyorum çok annemi babamı elimde değil
Başın sağolsun canım benim ,mekanları cennet olsun ,Rabbim cennetinde buluştursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…