- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
İyi iyi güzel olacak deseneTabiki oylamada yarışan herkes daha aktif oluyor sürekli oylamaya bakıyor yazıyor illaki oylamada herkese bildirim gidiyor gelmeyen de bir bakıyor gidiyor illaki :)))
![Deli :deli: :deli:](/images/smiley/deli.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi iyi güzel olacak deseneTabiki oylamada yarışan herkes daha aktif oluyor sürekli oylamaya bakıyor yazıyor illaki oylamada herkese bildirim gidiyor gelmeyen de bir bakıyor gidiyor illaki :)))
Ne kadar çok yazılırsa o kadar çok trendde kalıyor trend olunca hangi kadın tiklamaz şerbetli tatlılarıİyi iyi güzel olacak desene![]()
Çok doğru,en azından ayda bir de olsa bu derde düşüyorlar demi amaNe kadar çok yazılırsa o kadar çok trendde kalıyor trend olunca hangi kadın tiklamaz şerbetli tatlıları![]()
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar![]()
Et yemekleri sanırım en çok tıklanma görmüş öyle söylediler benim ilk yarışman et yemekleri idi :))Çok doğru,en azından ayda bir de olsa bu derde düşüyorlar demi ama
İyi geceler canım![]()
Hayırdır ?
Bilmem ki öyle içim sıkıldı çöpsüz üzüm gibi hissediyorum bazen kendimiHayırdır ?
Nedenki canımBilmem ki öyle içim sıkıldı çöpsüz üzüm gibi hissediyorum bazen kendimi
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar![]()
Amin canım .Allah bugünlerimi aratmasin ama isyan etmiyorum ama özlüyorum çok annemi babamı elimde değilNedenki canımne güzel yuvan var çocukların var rabbim eksikliğini gostermesij insallah
![]()
Duzelirsin inşallah canım :/
Özler arar insan elbetteAmin canım .Allah bugünlerimi aratmasin ama isyan etmiyorum ama özlüyorum çok annemi babamı elimde değil
Allah rahmet eylesin cnm icin sikildiginda bi yasini şerif oku sikintin gecer biraz.Amin canım .Allah bugünlerimi aratmasin ama isyan etmiyorum ama özlüyorum çok annemi babamı elimde değil
Sağol canım okuyorum hep Allah kabul etsin inşallahAllah rahmet eylesin cnm icin sikildiginda bi yasini şerif oku sikintin gecer biraz.
İnşallah canım böyle oluyor bazı anlar ağlayıp ağlayıp aciliyorsun biraZDuzelirsin inşallah canım :/
Ne kadar zor olduğunu sadece tahmin edebilirim. Allah sabrını arttirsin. Ferahlık versin inşallahİnşallah canım böyle oluyor bazı anlar ağlayıp ağlayıp aciliyorsun biraZ
Amin inşallah canım benimNe kadar zor olduğunu sadece tahmin edebilirim. Allah sabrını arttirsin. Ferahlık versin inşallah ♥
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahAmin inşallah canım benim![]()