- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.368
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canim.Hamd olsun her halime .iyi ki onlar var Allah güzel günlerini göstersin inşallah cunlemizinkinin de benimkilerinde.Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Umut herşeyin ilacı umutla huzurla insanın gönlü de ferahliyor ..
Hep güzel pencereden bak hayata bazen bakamiyiruz yapamıyoruz ama sende bir anne sin unutma ..
Senden güç alan 3 tane yavrun var :))
Bu saate ne işi kız bereketi kaçar evinKalk minik kalk yata yata bitmiyor iş![]()
Yola cikcaz canım valizi tam toplamadim :))Bu saate ne işi kız bereketi kaçar evin
He her cuma gidiyorsun galiba senYola cikcaz canım valizi tam toplamadim :))
Eskiden gitmiyordum bu kadar tedaviler tahlil sonuçları bu ara yoğunluk var hiç hesapta yoktu yarınHe her cuma gidiyorsun galiba sen![]()
Olsun hem işlerini hallet hem aileni görEskiden gitmiyordum bu kadar tedaviler tahlil sonuçları bu ara yoğunluk var hiç hesapta yoktu yarın
Geçen gün doktor aradı muayene için çağırdı o yüzden gideceğiz yoksa 1 ay sonra arayacaktır gerekirse gidecektik :))
İyi oluyor ailem için çocukları oraya bırakıyoruz hem kalabalık da olmuyorus hastanedeOlsun hem işlerini hallet hem aileni gör![]()
Zor oluyor ya çocuklarla bende bir yere gidemiyorumİyi oluyor ailem için çocukları oraya bırakıyoruz hem kalabalık da olmuyorus hastanede
Geçen sefer goturudugume pişman oldum enfeksiyon kapackalari diye![]()
Pazar market sorun değil de hastane de çok tedirgin oluyorum ben ://Zor oluyor ya çocuklarla bende bir yere gidemiyorum
Evet sağlam.insan hasta oluyor girince .Zor hastane işleri Allah ne dusursun ne eksik etsin.Pazar market sorun değil de hastane de çok tedirgin oluyorum ben ://
Amin canım öyle valla geçen birde dermatoloji bölümüne gittik aklım çıktı kız her yeri elliyor bir yandan simit kemiriyorEvet sağlam.insan hasta oluyor girince .Zor hastane işleri Allah ne dusursun ne eksik etsin.
İyi geceler canım sende Allah a emanet olBen kaçıyorum Allah rahatlık versin kızlar hepinizi öpüyorum :)))
Hayırlı geceler canimHayırlı geceler
Amin canım .Allah bugünlerimi aratmasin ama isyan etmiyorum ama özlüyorum çok annemi babamı elimde değil
Datlım benim git yattt sende minik bile gitti yoksa msj sayısımı doldurcann :)Hayırlı geceler canim
He kimse yokken kendi kendime calisayimDatlım benim git yattt sende minik bile gitti yoksa msj sayısımı doldurcann :)