En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Umut herşeyin ilacı umutla huzurla insanın gönlü de ferahliyor ..

Hep güzel pencereden bak hayata bazen bakamiyiruz yapamıyoruz ama sende bir anne sin unutma ..

Senden güç alan 3 tane yavrun var :))
Haklısın canim.Hamd olsun her halime .iyi ki onlar var Allah güzel günlerini göstersin inşallah cunlemizinkinin de benimkilerinde.
Sağol canım 😘💕

He her cuma gidiyorsun galiba sen 😊
Eskiden gitmiyordum bu kadar tedaviler tahlil sonuçları bu ara yoğunluk var hiç hesapta yoktu yarın

Geçen gün doktor aradı muayene için çağırdı o yüzden gideceğiz yoksa 1 ay sonra arayacaktır gerekirse gidecektik :))

Eskiden gitmiyordum bu kadar tedaviler tahlil sonuçları bu ara yoğunluk var hiç hesapta yoktu yarın

Geçen gün doktor aradı muayene için çağırdı o yüzden gideceğiz yoksa 1 ay sonra arayacaktır gerekirse gidecektik :))
Olsun hem işlerini hallet hem aileni gör 💕

Olsun hem işlerini hallet hem aileni gör 💕
İyi oluyor ailem için çocukları oraya bırakıyoruz hem kalabalık da olmuyorus hastanede

Geçen sefer goturudugume pişman oldum enfeksiyon kapackalari diye :olamaz:

İyi oluyor ailem için çocukları oraya bırakıyoruz hem kalabalık da olmuyorus hastanede

Geçen sefer goturudugume pişman oldum enfeksiyon kapackalari diye :olamaz:
Zor oluyor ya çocuklarla bende bir yere gidemiyorum

Evet sağlam.insan hasta oluyor girince .Zor hastane işleri Allah ne dusursun ne eksik etsin.
Amin canım öyle valla geçen birde dermatoloji bölümüne gittik aklım çıktı kız her yeri elliyor bir yandan simit kemiriyor :(

Amin canım .Allah bugünlerimi aratmasin ama isyan etmiyorum ama özlüyorum çok annemi babamı elimde değil
:( Başın sağolsun canım benim ,mekanları cennet olsun ,Rabbim cennetinde buluştursun .

Back