Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen dişli görüp sizi alt etmek için mi yaptı yoksaHahaha kızlar benimki de yok![]()
Yok ya ne silmesi mamalarla ayrıştırıyorlardır belki
Etiketleyip soralım istersenKazen dişli görüp sizi alt etmek için mi yaptı yoksa![]()
Telefondan silmeyin diyorum ne olur ne olmaz diyeYok ya ne silmesi mamalarla ayrıştırıyorlardır belki
NeyiEtiketleyip soralım istersen![]()
Ben görüyorum ama geçmişten buluyorum yoksa bende göremiyorum yarışmaların olduğu bölümdeEtiketleyip soralım istersen![]()
Ben konuyu google dan açtım orda sayfa açık hala duruyo uygulamadn giriyorum yok hicbiyerdeTatlı canım 10 dk once vardı
Kalbin,sesin,yüzün,dostluğun. Her şeyin güzelsesim de güzel demi
![]()
Yani sen bana beceremediğinden uzaktan çektin mi demek istiyorsun ?Kız olsun tabak hiç gozukmesede olur bı iki tane de yakın çekim alsaydın katlari şerbeti parlasaydi bir![]()
Mucukssss bebağmYaaaa dostluk böyledir canısı![]()
Hayır daha iştah açıcı gozukurdu öyle oylama içinYani sen bana beceremediğinden uzaktan çektin mi demek istiyorsun ?
Dur ben sana resim düzenlemeden becerebilirsem yaklaştırayım![]()
Sona birakmamak daha iyi gercekten. Bak yaptim ve cekildim oylamayi bekliyorum sadeceİlk yaptın en güzelini yaptın hacim kara kara düşünüyorum ben şuan![]()
Ben bilmiyorum zaten dostluğu
O zaman var bir tahminimSenin tahmin yeteneğine güveniyorum ben![]()
Yani böyle iştah açıcı gözükmemiş mi demek istiyorsun ?Hayır daha iştah açıcı gozukurdu öyle oylama için![]()