- Emoji Skoru
- 300.470
- Puanlar
- 698
Bacım kuru incir her zaman olur her zaman da yapılabilir tatlısı :))Kafam çorba oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım kuru incir her zaman olur her zaman da yapılabilir tatlısı :))Kafam çorba oldu![]()
He şarkı söylemeden sevdim ki ben seniSesimi beğenmiyorsun beni istemiyorsun![]()
Ben bilmiyorum ki işte incir tatlısı falanBacım kuru incir her zaman olur her zaman da yapılabilir tatlısı :))
He şarkı söylemeden sevdim ki ben seni![]()
Açtığım konularda da yok canım uçtu heraldeCanfeb benim verdiğim linkten yeni konu aç yazısını tıkla orda çıkar belki yada topigijde adını tıkla orda onaylanmadı diye en üstte çıkar :))
Sol üstteki 3 çizgiyi tikla açtığım konular yazıyor oradan bulAçtığım konularda da yok canım uçtu heralde![]()
Baktım canım orda da yok biri daha konu acmis onunkide yokSol üstteki 3 çizgiyi tikla açtığım konular yazıyor oradan bul
Hep sevdiğimdenzalim nasıl da biliyor gönlümü almayı
![]()
Keşke benimkiler de yok olsaBaktım canım orda da yok biri daha konu acmis onunkide yok
Benimkide yok az önce vardıBaktım canım orda da yok biri daha konu acmis onunkide yok
Hep sevdiğimden![]()
Mama mi yaptın sende yoksa tatlımi canımBenimkide yok az önce vardı
Demekki sitede sorun inşallah tekrar acmayiz yaTatlım yokkkk ne oldu benim tatlıma onaylanmadan gorebiliyordum şimdi yokkk![]()
Tatlı canım 10 dk once vardıMama mi yaptın sende yoksa tatlımi canım
Baktım canım orda da yok biri daha konu acmis onunkide yok
Hahaha kızlar benimki de yokTatlım yokkkk ne oldu benim tatlıma onaylanmadan gorebiliyordum şimdi yokkk![]()