- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Benim sanki gözümü yoruyor biraz sizede öyle oluyor mu ya yoksa benim gözlerde mi problemAlışıyoruz canım, ben yeni halini daha çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sanki gözümü yoruyor biraz sizede öyle oluyor mu ya yoksa benim gözlerde mi problemAlışıyoruz canım, ben yeni halini daha çok beğendim
Hadi gözümüzaydın canımRabbim dermansız dert vermesinUltrasonum temiz çıktı nodül falan yok.Dr ilacı kesti bir ay sonra tekrar kana bakacak.kolestrol kafaya takılacak yükseklikte değil dedi.Guzel şeyler duydum şükürler olsun.
Ben alıştım sayılırBenim sanki gözümü yoruyor biraz sizede öyle oluyor mu ya yoksa benim gözlerde mi problem
Beyaz alan çok fazla olduğu içindir canım, ben telefonun parlaklığımı kıstım:)Benim sanki gözümü yoruyor biraz sizede öyle oluyor mu ya yoksa benim gözlerde mi problem
Bende aynı durumdayımYazı renkleri bari gelseydi, başka birinin sanıp kendi mesajımda beğen butonunu arıyorum
Amin teşekkür ederimHadi gözümüzaydın canımRabbim dermansız dert vermesin
Kolestrol ara ara yükselir düşer benimde oluyor:)Kilo ile falan alakalı değil bazı bünye yapıyor:)
İnşaallah kuzumSağol canımıniçi
Rabbım sanada banada diğer gebe arkadaşlarımıza kucağımıza almayı nasip etsin
|
Ben alıştım sayılır
Maşallah kizana abla :))50 kere tabloya basmışım
O şanslı kim acabaBende geçen gün baklava acmistim kizlarimla kim aldı acaba baklavayı
Baklavayı gözünüzde büyütmeyin onun gibi bir sürü iddialı tarif varO şanslı kim acaba
Ama en bilinen tatlı şerbet denince ilk akla gelen neyse maçlara bakacağız artik ne iddialilar gördü bu gözleBaklavayı gözünüzde büyütmeyin onun gibi bir sürü iddialı tarif var
Ellerine sağlık canım:)Bende geçen gün baklava acmistim kizlarimla kim aldı acaba baklavayı
Eger benden once yapan olmazsa, yarin da bir aksilik cikmazsa evetİlk tarif senden mi gelecek
Maşallah kizana abla :))