En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bize baklava yapacak ve beni utandıracaksın o lafımı yemem lazım:KK70:
Aha da kızlar bulundu baklavayı alan ,bevvab almış,O yapacakmış,bir de bana diyordu hep sen yapacaksın diye ,kendisinden şüphelenmememiz içinmiş :skandal:

Aha da kızlar bulundu baklavayı alan ,bevvab almış,O yapacakmış,bir de bana diyordu hep sen yapacaksın diye ,kendisinden şüphelenmememiz içinmiş :skandal:
Beceremem ben diye baska tarifle degistirdim sobiyeti baklava surda dursun :D

Ben bekarken açmazım hiç,nişanlıyken açayım dedim beceremedim annemden kafama oklovayı yedim :KK53:
Nisanliyken calisiyordum ablamda kaliyordum annem son iki ay gitti zaten

Yani annemle beraber ablamda kaliyorduk annem gitti ablamdan yani farkli seyler
Son cümleni yine anlamadım ama çaktırmayayım :KK45:
Ablanda yaşıyordunuz tamam ,o zaman annen nereye gitti ki?Başkasıyla evlilik mi yaptı?Neyse özele giriyor bu sorular ?:olamaz:

Son cümleni yine anlamadım ama çaktırmayayım :KK45:
Ablanda yaşıyordunuz tamam ,o zaman annen nereye gitti ki?Başkasıyla evlilik mi yaptı?Neyse özele giriyor bu sorular ?:olamaz:
Aynen oyle tahmin ettigin gibi

İnşallah üzmemişimdir seni sorumla :olamaz:
Şu an görüşüyor musun annenle?
Gorusuyorum, annem o evlendiginden de ayrildi simdiki esiyle cok sukur mutlu :)
Yo uzulmedim de ne bileyim bir garip durum
Ben esimle sorun yasadigimda bana hep siz alisiksiniz git bosan anan yanina adam ariyor git falan der.
Onun yaninda bu uzuntu hic birsey.
Rabbim beterinden saklasin bende cok ciddi birsey olmadikca ayrilmam dusunurum ama annem aklima gelir vazgecerim.

Ben esimle sorun yasadigimda bana hep siz alisiksiniz git bosan anan yanina adam ariyor git falan der.
Rabbim beterinden saklasin bende cok ciddi birsey olmadikca ayrilmam dusunurum ama annem aklima gelir vazgecerim.
Allah Allah olabilir bosanmak günah değil kader herkes ister bir yastıkta kocamak olmuyorsa napsin kadın.
Herkesin kaderi aynı olmuyor.

Görüştüğüne sevindim.:KK19:
Annen de sebepsiz boşanmamıştır ,o zamanın şartları onu gerektirmiştir muhakkak.

Ne o zaman ,helva desem kabul olunmamıştı ,eski kategorilere bakıp kopya çekeyim ,kesin bakıp aklına gelmiştir :KK53:
Aslında helvada şerbetli bak hiç aklıma gelmemişti.
Neden kabul olmamış ki🤔

Back