- 24 Haziran 2015
- 39.941
- 154.717
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulamıyacağınızı söylemiştim:)Gazete baklavası![]()
Ben yemiyorum diye misafirime de mi yapmıyorum sandınMaharetinde sorun yok ta diyet yapıyorsun ya ,bana ekmek az koyarsın ,poğaça yapmazsın ,kaşar koymazsın![]()
Oyyy bu yazdığını uzatıp adama uzatayim da görsün dün söylendi de yattı sanki uyumak benim hakkım değilSeni söylemedim :)
Sen her şeyi en güzelinden yaparsınSen kendin tatlısın yapmasanda olur
![]()
Buldum da caktirmiyorumBulamıyacağınızı söylemiştim:)
İyiyim canım:) Yok daha içmedim şimdi geldim kapıdayımGunaydin nasılsın içtin mi cayini![]()
Kesim deynepnaz o zmn.. dün yaptı ama ekleyemedi..Peki hazırsa eklendiyse yada eklenecekse ne olacak ve çok güzel olmuşsa![]()
Yani evvaba benim oğlum bile açıyor derken beceriksizsin mi demek istiyorsun ?Benim oğlum bile açıyor niye açamıyacakmısşın![]()
Boşver sen onuOyyy bu yazdığını uzatıp adama uzatayim da görsün dün söylendi de yattı sanki uyumak benim hakkım değil![]()
Evet öyle dedim gaza gelsinYani evvaba benim oğlum bile açıyor derken beceriksizsin mi demek istiyorsun ?
10 yaşımdan beri hamur açarım kiYuvarlak olmuyor kare oluyor inceligini kalinligini tutturamiyorum![]()
Benimki de basit tepsi öncesi uğraştırıcıYok coook basit![]()
Söyle hadiBuldum da caktirmiyorum![]()
Aynen bende:)10 yaşımdan beri hamur açarım ki![]()
Bundan sonra gitmeyeceğim o varken okulaBoşver sen onuTakma kafana düzelmiyorsa alttan al boşa huzurunu kaçırma:)
İyi öyle yap :)Bundan sonra gitmeyeceğim o varken okula![]()
Ben yetişiyorum galibaLen hangi sayfadayım ben ,yetişemiyorum ,kafam çorba oldu![]()
Oğlum 4 yaşındayken gözleme açtırdım :) bende profesyonel olarak 10 yaşında başladım yoksa öncesinde anneme baklavanın küçük toplarını açardım :)Aynen bende:)
Çocuklarada yaptırıyorum:)
Diyebilir no problemsYani evvaba benim oğlum bile açıyor derken beceriksizsin mi demek istiyorsun ?![]()