Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oluyor ya kontrollu yiyince. 3 pogaca degilde yarim dilim pogaca yersen, 3 dilim baklava degil de 1 dilim baklava yersen. Yarim ekmegi bir oturusta yemez sadece 1 dilim yersen oluyor. Ben boyle yapiyorum. Bana gore diyet demek her seyden men olmak demek degil
Ben zaten takımda olduğum sürece bana diyet demeyin dedim ben diyet yapmadım sağlıklı beslendim adını diyet yapar heeşeyi net kesersem daha beter olurdum
Direk tayt giyince rahatsız oluyor, bu sefer bez bagla, kilot giydir falan diyor bi zaman sonra kilota geçiyorsun tabi. Bi de öyle dene bakalım, ne yapacak
Ben zaten takımda olduğum sürece bana diyet demeyin dedim ben diyet yapmadım sağlıklı beslendim adını diyet yapar heeşeyi net kesersem daha beter olurdum
Konu ne bilmiyorum ama ciceklerden bahsediyorsunuz, bende bir sey sorucam bilen var mi. Cinsini bilmedigim ciceklerim var ve onlari minik minik sinekler basti delirecegim napabilirim neden oluyor