En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Oluyor ya kontrollu yiyince. 3 pogaca degilde yarim dilim pogaca yersen, 3 dilim baklava degil de 1 dilim baklava yersen. Yarim ekmegi bir oturusta yemez sadece 1 dilim yersen oluyor. Ben boyle yapiyorum. Bana gore diyet demek her seyden men olmak demek degil😊
Ben zaten takımda olduğum sürece bana diyet demeyin dedim ben diyet yapmadım sağlıklı beslendim :KK70: adını diyet yapar heeşeyi net kesersem daha beter olurdum ;)

Direk tayt giyince rahatsız oluyor, bu sefer bez bagla, kilot giydir falan diyor 😁bi zaman sonra kilota geçiyorsun tabi. Bi de öyle dene bakalım, ne yapacak 😀
Tamam canım deneyeceğim öyle de Allah sana da iki katı sabır versin duble senin bebişte yolda

Ben zaten takımda olduğum sürece bana diyet demeyin dedim ben diyet yapmadım sağlıklı beslendim :KK70: adını diyet yapar heeşeyi net kesersem daha beter olurdum :KK66:
Kesinlikle bence de. Iste bu asamada takimlar biraz sert ve netler zannimca. Neyse bosverelim. 2 3 kilomuz var veririz yavas yavas😅

Konu ne bilmiyorum ama ciceklerden bahsediyorsunuz, bende bir sey sorucam bilen var mi. Cinsini bilmedigim ciceklerim var ve onlari minik minik sinekler basti delirecegim napabilirim neden oluyor😭
Sigara kulu iyi gelio die duymustum, dene istersen

Bakayim buna netten oldurmez herhalde cicekleri. Sirkeyle sildim saksilari. Karbonatla limonla ovaladim. Gitmiyolar bir turlu😥
Bende aynısını sordum işte siyah siyah dimi ama ucmuyir benimkiler

Back