En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Demek kaptanlar avını buralardan seçiyor 🤔 isabetli mekanlar :KK70:
Ben o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustum😅 iyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer🤪

Ben yazları ve tatillerde memlekete gidiyorum korkumdan çok çiçek alamıyorum:)
Geçen gün aldım küpeli ,menekşe ,iki sardunya var bir orkide birde bodrum gülü bir tane daha var onun adını bilmiyorum 😀

Ben o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustum😅 iyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer🤪
Bende aynı 11 kg kadar verdim şimdi 2 tekrar gelmek üzere bende onu versem iyi ederimde nasıl olcek buralarda :olamaz:

Geçen gün aldım küpeli ,menekşe ,iki sardunya var bir orkide birde bodrum gülü bir tane daha var onun adını bilmiyorum 😀
Ne güzel yapmışsın bende severim ama kötü olur diye çekiniyorum :)

Bende aynı 11 kg kadar verdim şimdi 2 tekrar gelmek üzere bende onu versem iyi ederimde nasıl olcek buralarda :olamaz:
Oluyor ya kontrollu yiyince. 3 pogaca degilde yarim dilim pogaca yersen, 3 dilim baklava degil de 1 dilim baklava yersen. Yarim ekmegi bir oturusta yemez sadece 1 dilim yersen oluyor. Ben boyle yapiyorum. Bana gore diyet demek her seyden men olmak demek degil😊

Back