En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Normalde yerim de kahvaltı yapmadan balık salata bir tuhaf geldi

Kendi oturdu lupletiyor gel diyor bana dedim ekmeğim yok ben akşam a yiyeyim

Baktık bir tane istavrit çeyrek levrek kaldı ziyan olacak tam da doymamistim oturdum yedim salata ile
.akşama kendime balık airmistim onidq attım buzluğa iki kez uğraşamam balıkla diye

Baklavayı sen aldın di mi?

İşte benim evde mümkün değil benim eşim kahvaltı gibi kahvaltı yapmaz en basit yediği menemen abartılı şeyler yer bir anda çinko istediği vücudu

Ben günde kaç kez yemek hazırlıyorum

Hayırdır ne oldu ki abla ?

Röntgen sonuçları epeydir cd olarak veriliyor,röntgen olarak istersen alabiliyorduk önceden.
Adama dedim ki cd istemiyorum bana normal olanı verin dr nasıl bakacak o anda dedim nr bileyim nasıl bakacak dedi.
İstemiyorum diyorum alma diyor geri zekalı adam,bide sonuç almak için yan tarafta berkliyoırsun kimliği verip o anda adamın biri geldi öne geçtiniz diye..
Yok dedim sinirliyim dedim asabiyim dedim parladım orada..

Geldim yarın sabah gene gidecem kan verip kemik yoğunluğu ölçülecek.
Bugün bide sırttan ve omurgadan röntgen çekildi.
Yoruldum bide kavga ettim hastanede deli ettiler resmen.
Çalışan mı abla
Senin eşin 7/24 3 öğün balık mı yiyor

İşte benim evde mümkün değil benim eşim kahvaltı gibi kahvaltı yapmaz en basit yediği menemen abartılı şeyler yer bir anda çinko istediği vücudu

Ben günde kaç kez yemek hazırlıyorum
Sende yaptıklarından yee ama abartmadan canım işin zor ama azar azar yersen bişi olmaz

Çalışan mı abla

Senin eşin 7/24 3 öğün balık mı yiyor
Birlikte yiyoruz genelde haftada bir muhakkak ama akşamları evde değil ya vardiya yüzünden canı istemiş çocukların öğle yemeğine yetiştirdik 12 de balığı yedi 2 de işe gitti

Sende yaptıklarından yee ama abartmadan canım işin zor ama azar azar yersen bişi olmaz
Bak bugün sabah kalkar kalkmaz iki -3 bardak içine limon dilimlenmiş su içtim 5 dakika sonra çeyrek elma yedim ..

11 de kahvaltıya başladım bir haşlanmış yumurtayı yemeden geldi kalktım öğle yemeği hazırladım kahvaltıya onun la devam ettim yani onlarla birlikte 2 köfte aşağı yukarı 200 Gr kadar balık iki - 3 kaşık kadar salata yedim

Bend
Önüne başka şeyler koyuyorum görünmüyor

Bana da çok denk geldi böyle dengesizler
E onu düşündüm şimdi önüne yenmeyecek birşeyi koyacaksın bakmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…