İşte ikinci konuyu açmıyor benim düzenlememi bekliyorsunuz:)
Ilk defa resim yukleyerek konu aciorum ya canim yapamadm duzenlemede yoktu, ikinci kez yaptim bnde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ikinci konuyu açmıyor benim düzenlememi bekliyorsunuz:)
Ilk defa resim yukleyerek konu aciorum ya canim yapamadm duzenlemede yoktu, ikinci kez yaptim bnde :)
Merhaba hoşgelsiniz sizi burada görmek ne kadar güzel nasılsınızKukrimcim iyiyim çok şükür..kucak kucak kalp benden de..sen de iyiliklerle dolu güzel bir hafta geçirirsin inşallah.
İyi akşamlarHayırlı akşamlar![]()
Nevrestecim Antep kokusu geldi bir an...Merhaba hoşgelsiniz sizi burada görmek ne kadar güzel nasılsınız![]()
İyi yapmışsınız keşke fırsatım olsaydı bende gelirdimİyi akşamlar
Sen yokken çalıştık baya@Zipzip- e yardım edeyim dedim
Nasıldı törenİyi yapmışsınız keşke fırsatım olsaydı bende gelirdim![]()
Evet yarı Antepli geldiNevrestecim Antep kokusu geldi bir an...hos buldum...çok iyiyim sen de iyisindir umarım...geldiğimde bayağı özlediğimi anlıyorum.... bu tatlı ortamı....
Güzeldi canım 1 saat falan sürdü:)Sonra dışarda işlerim vardı.Yemek,bulaşık,ütü ancak geldim sen ne yapıyorsunNasıldı tören![]()
O kadar konusmus muyuz50 sayfa mıHiç insafınız yok mu 50 sayfayı zorla okudum
![]()
Ben yazdıktan sonra tam 50 sayfa olmuşO kadar konusmus muyuz![]()
Hayırlı aksamlar ❤Hayırlı akşamlar![]()
Bende ara ara gittim geldim buralardaydimGüzeldi canım 1 saat falan sürdü:)Sonra dışarda işlerim vardı.Yemek,bulaşık,ütü ancak geldim sen ne yapıyorsun![]()
Nasılsın canımHayırlı aksamlar ❤
Iyi yazmısız demek ki :))Ben yazdıktan sonra tam 50 sayfa olmuş![]()
Ne güzel duygulanmasıBende ara ara gittim geldim buralardaydimBizim törende çok güzelmiş çocuklara yapmislar sadece oğlum diyor ki az daha aglayacaktim anne
annesi gibi çok duygusal.
Sınavdan 85 almış![]()
Iyiyim ablacım sen nasılsınNasılsın canım![]()
Maşaallahınız var tebrik ederimIyi yazmısız demek ki :))
Zaten 10000 mesaja ulastık bugün :))
İyiyim canım çok şükürIyiyim ablacım sen nasılsın![]()