• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hanım kardeşim çiçeği burnunda taze mezunlardanım. :KK25: 50 sine(bu yaş oluyor) yakın zar zor kilo verip etrafindaki çıtır hatunların kilo almasından aklı giden eski bir şişman.... Bu vesileyle tanıştığıma memnun oldum. Zevkle okuyorum mesajlarını. Bu arada nickine de bayılıyorum. :KK36:

Rica ederim beni yoldan çıkarmayın :deli:
Lilim önceki mesajları okumadım ...yoldan çıkarmayın dediğine göre daha yoldan çikmamişsin demektir. Derin bir nefes alayım mi kuzum. Yoksa oklavayı elime alıp hazır bekleyeyim mi :işsiz:
Meryem abla görmesin zaten :KK70:
Nedense kulagimda Ferdi Tayfur çalmaya başladı birden...görmez olaydiiiiim :cry:
Elhan Elhan hosgeldin ablacım ❤
Kukrim etiketlemiş sağ olsun...hoş buldum canım...yarından itibaren zıp zıp yapicam inşallah....derin bir ohhhh çekeceğim bugünden sonra :spor:

Lilim önceki mesajları okumadım ...yoldan çıkarmayın dediğine göre daha yoldan çikmamişsin demektir. Derin bir nefes alayım mi kuzum. Yoksa oklavayı elime alıp hazır bekleyeyim mi :işsiz:
Nedense kulagimda Ferdi Tayfur çalmaya başladı birden...görmez olaydiiiiim :cry:
Kukrim etiketlemiş sağ olsun...hoş buldum canım...yarından itibaren zıp zıp yapicam inşallah....derin bir ohhhh çekeceğim bugünden sonra :spor:
Cafe Light da günlük 500 ip atlanıyor oraya da katıl istersen ablacım :))
Nasıl gecti tören bugün atlattın sonunda yogunlugunu

Korkarak girdim tarifine :olamaz: çok nefis gözüküyor iki tane mı açtın konuğu sen bana mı öyle geldi :KK43:
😂😂
Ilk defa resim yukleyerek konu aciorum ya canim yapamadm duzenlemede yoktu, ikinci kez yaptim bnde :)

Merhaba nasılsınız:KK68:

Sadece sene sonu bir program kalıyor ona da çok var. :rolleyes:birazdan bakarım cafeye... inşallah sen de iyisindir...takımına da bakicam...azimli bir hafta geçirmeniz dileğiyle. :KK60:
Oo daha cook var o zaman :))
Tamam ablacım beklerim hem cafeye hem takıma ❤
Tesekkur ederim ablacım simdilik iyi gidiyoruz :KK60:

Back