- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Oyle mi silindigini bilmiyodumAcemilik
Dierleri silindigine gore oda silinir sanirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle mi silindigini bilmiyodumAcemilik
Dierleri silindigine gore oda silinir sanirim
AynenOyle mi silindigini bilmiyodumolsun tecrube kazaniyosun
![]()
Hanım kardeşim çiçeği burnunda taze mezunlardanım.Meryem kimmm![]()
Börekler de ben yoktum ya ondanHatta böreklere baktım simdi 9050 mesaj yazılmıs :))
Korkarak girdim tarifineAynen
Bu arada su madalyalarda hâlâ gelmemis
Aaa yokmuydun sen :)))Börekler de ben yoktum ya ondan![]()
50 sayfa miyok canim ne aglamasi gozume toz kacti
![]()
Muhabbete vardı m da katılamadımAaa yokmuydun sen :)))
Corbalarda karsılastık o zaman seninle :))
Anladım canım bende o zaman cook bakmıyordum :))Muhabbete vardı m da katılamadım![]()
Lilim önceki mesajları okumadım ...yoldan çıkarmayın dediğine göre daha yoldan çikmamişsin demektir. Derin bir nefes alayım mi kuzum. Yoksa oklavayı elime alıp hazır bekleyeyim miRica ederim beni yoldan çıkarmayın![]()
Nedense kulagimda Ferdi Tayfur çalmaya başladı birden...görmez olaydiiiiimMeryem abla görmesin zaten![]()
Kukrim etiketlemiş sağ olsun...hoş buldum canım...yarından itibaren zıp zıp yapicam inşallah....derin bir ohhhh çekeceğim bugünden sonraElhan hosgeldin ablacım ❤
Cafe Light da günlük 500 ip atlanıyor oraya da katıl istersen ablacım :))Lilim önceki mesajları okumadım ...yoldan çıkarmayın dediğine göre daha yoldan çikmamişsin demektir. Derin bir nefes alayım mi kuzum. Yoksa oklavayı elime alıp hazır bekleyeyim mi
Nedense kulagimda Ferdi Tayfur çalmaya başladı birden...görmez olaydiiiiim
Kukrim etiketlemiş sağ olsun...hoş buldum canım...yarından itibaren zıp zıp yapicam inşallah....derin bir ohhhh çekeceğim bugünden sonra![]()
Katilirim tabi....tören güzeldi. Aksilik yaşamadık çok şükür. Müdür tesekkür edince bütün yorgunlukları unuttuk.Cafe Light da günlük 500 ip atlanıyor oraya da katıl istersen ablacım :))
Nasıl gecti tören bugün atlattın sonunda yogunlugunu
Korkarak girdim tarifineçok nefis gözüküyor iki tane mı açtın konuğu sen bana mı öyle geldi
![]()
Müsait olunca orayada ugra ablacım o zaman :)Katilirim tabi....tören güzeldi. Aksilik yaşamadık çok şükür. Müdür tesekkür edince bütün yorgunlukları unuttuk.![]()
Merhaba nasılsınızLilim önceki mesajları okumadım ...yoldan çıkarmayın dediğine göre daha yoldan çikmamişsin demektir. Derin bir nefes alayım mi kuzum. Yoksa oklavayı elime alıp hazır bekleyeyim mi
Nedense kulagimda Ferdi Tayfur çalmaya başladı birden...görmez olaydiiiiim
Kukrim etiketlemiş sağ olsun...hoş buldum canım...yarından itibaren zıp zıp yapicam inşallah....derin bir ohhhh çekeceğim bugünden sonra![]()
Sadece sene sonu bir program kalıyor ona da çok var.Müsait olunca orayada ugra ablacım o zaman :)
Ne güzel atlatmıssın artık uzun bir süre tören olmaz :)
Kukrimcim iyiyim çok şükür..kucak kucak kalp benden de..sen de iyiliklerle dolu güzel bir hafta geçirirsin inşallah.Merhaba nasılsınız![]()
Oo daha cook var o zaman :))Sadece sene sonu bir program kalıyor ona da çok var.birazdan bakarım cafeye... inşallah sen de iyisindir...takımına da bakicam...azimli bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
![]()
TeşekkürlerKukrimcim iyiyim çok şükür..kucak kucak kalp benden de..sen de iyiliklerle dolu güzel bir hafta geçirirsin inşallah.