En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hanım kardeşim çiçeği burnunda taze mezunlardanım. 50 sine(bu yaş oluyor) yakın zar zor kilo verip etrafindaki çıtır hatunların kilo almasından aklı giden eski bir şişman.... Bu vesileyle tanıştığıma memnun oldum. Zevkle okuyorum mesajlarını. Bu arada nickine de bayılıyorum.

Rica ederim beni yoldan çıkarmayın
Lilim önceki mesajları okumadım ...yoldan çıkarmayın dediğine göre daha yoldan çikmamişsin demektir. Derin bir nefes alayım mi kuzum. Yoksa oklavayı elime alıp hazır bekleyeyim mi
Meryem abla görmesin zaten
Nedense kulagimda Ferdi Tayfur çalmaya başladı birden...görmez olaydiiiiim
Elhan hosgeldin ablacım ❤
Kukrim etiketlemiş sağ olsun...hoş buldum canım...yarından itibaren zıp zıp yapicam inşallah....derin bir ohhhh çekeceğim bugünden sonra

Cafe Light da günlük 500 ip atlanıyor oraya da katıl istersen ablacım :))
Nasıl gecti tören bugün atlattın sonunda yogunlugunu

Korkarak girdim tarifine çok nefis gözüküyor iki tane mı açtın konuğu sen bana mı öyle geldi

Ilk defa resim yukleyerek konu aciorum ya canim yapamadm duzenlemede yoktu, ikinci kez yaptim bnde :)

Merhaba nasılsınız

Sadece sene sonu bir program kalıyor ona da çok var. birazdan bakarım cafeye... inşallah sen de iyisindir...takımına da bakicam...azimli bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
Oo daha cook var o zaman :))
Tamam ablacım beklerim hem cafeye hem takıma ❤
Tesekkur ederim ablacım simdilik iyi gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…