- 8 Nisan 2017
- 57.015
- 301.098
- 698
Sulandırmak için suya yazık değilmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sulandırmak için suya yazık değilmi![]()
Ne kadar kötü yaaBende eşimden duyduğumu size söyleyeyim imkan varsa bakın bizim evde yaşandı bı sorun eşim bir çok yerde rast gelmiş
Elektrik tesisatı da özellikle ev içindeki sigorta kutusunda kabloları tam sıkmiyorlarmis kısa devre yapsın iş çıksın diye
Eşim bizim evde sigorta yanınca tüm komşulara söyledi herkes sıktı sigortasını
O da doğruSulandırmak için suya yazık değilmi![]()
Öyle yapan insanın işi hiç rast gitmez zaten canım belki öyle bir insan görecek ki eve anlamayacak ev yanacak en kötüsü bu zaten para hırsı olan insan her türlü kötülüğü yapıyor maalesefNe kadar kötü yaa
Ama tüm beyaz esya elektrikli esyalar bozuluyor![]()
İnsan canına kast resmenEvet yangına bile sebep bu aynı şekilde apartman için de sigorta yandı onu da biz farkettik aparmtnada günlerce yanık kokusu vardı meğer kablo milim milim yaniyormus erimiş evde yapılan şeyleri apartman içinde de yapmışlar komşularla aynı anda makina vs calsitirinca dayanamamış![]()
O da doğru![]()
Bizimde basımıza denk geldi evin tesisatını kötü yapmıslar kombi,2 televizyon bozuldu sonradan sigortanın atmasını önlemek için birsey yaptılarda adı neydi hatırlayamadımEvet yangına bile sebep bu aynı şekilde apartman için de sigorta yandı onu da biz farkettik aparmtnada günlerce yanık kokusu vardı meğer kablo milim milim yaniyormus erimiş evde yapılan şeyleri apartman içinde de yapmışlar komşularla aynı anda makina vs calsitirinca dayanamamış![]()
Bende de oluyor bazen uygulamaya gectigim söylenemez haziisni yapıyorum yalan değilben ve hain planlarım
![]()
Evet yangına bile sebep bu aynı şekilde apartman için de sigorta yandı onu da biz farkettik aparmtnada günlerce yanık kokusu vardı meğer kablo milim milim yaniyormus erimiş evde yapılan şeyleri apartman içinde de yapmışlar komşularla aynı anda makina vs calsitirinca dayanamamış![]()
Kaçak akım sigortası olabilir yada direk beyaz eşyaları elektrik kesintiisnden onleyen bir kesici var oda olabilirBizimde basımıza denk geldi evin tesisatını kötü yapmıslar kombi,2 televizyon bozuldu sonradan sigortanın atmasını önlemek için birsey yaptılarda adı neydi hatırlayamadım
Sonra da buyrun cenaze namazınaAynen şeker yerine çamur,su yerine kezzapun yerinede fare zehiri
![]()
Sonra da buyrun cenaze namazına![]()
Bende de oluyor bazen uygulamaya gectigim söylenemez haziisni yapıyorum yalan değil..benim bir komşu var merdiven silerken çok ses yapıyor birde kapı kilidini öyle bir aciyorku
O evden çıkarken herkes uyanıyor
Geçen onun kapısının önünde bilerek demir bir parça attım yere sırf ses yapsın diye![]()
Sonra da buyrun cenaze namazına![]()
Durun durun bende bir tane cakayim öyle gomersinizSonra da buyrun cenaze namazına![]()
Bende bir kere uçakta yasak olan gazete bırakmıştımohhhh canıma değsin
Hee öyle birseydi canım bizim evi yapan adam herseyin ucuzunu kullanayım demişte basımıza geldi yani 5-6 yıl olduKaçak akım sigortası olabilir yada direk beyaz eşyaları elektrik kesintiisnden onleyen bir kesici var oda olabilir
Durun durun bende bir tane cakayim öyle gomersiniz![]()
yasaklar çiğnemek içindir
![]()
Çok uyanık insanlar var kendi kazançları adına herşeyin kötüsünü secenHee öyle birseydi canım bizim evi yapan adam herseyin ucuzunu kullanayım demişte basımıza geldi yani 5-6 yıl oldu