• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bende eşimden duyduğumu size söyleyeyim imkan varsa bakın bizim evde yaşandı bı sorun eşim bir çok yerde rast gelmiş

Elektrik tesisatı da özellikle ev içindeki sigorta kutusunda kabloları tam sıkmiyorlarmis kısa devre yapsın iş çıksın diye :olamaz:

Eşim bizim evde sigorta yanınca tüm komşulara söyledi herkes sıktı sigortasını
Ne kadar kötü yaa :(
Ama tüm beyaz esya elektrikli esyalar bozuluyor :(

Ne kadar kötü yaa :KK43:
Ama tüm beyaz esya elektrikli esyalar bozuluyor :KK43:
Öyle yapan insanın işi hiç rast gitmez zaten canım belki öyle bir insan görecek ki eve anlamayacak ev yanacak en kötüsü bu zaten para hırsı olan insan her türlü kötülüğü yapıyor maalesef :(

Evet yangına bile sebep bu aynı şekilde apartman için de sigorta yandı onu da biz farkettik aparmtnada günlerce yanık kokusu vardı meğer kablo milim milim yaniyormus erimiş evde yapılan şeyleri apartman içinde de yapmışlar komşularla aynı anda makina vs calsitirinca dayanamamış :KK43:
İnsan canına kast resmen😟

Evet yangına bile sebep bu aynı şekilde apartman için de sigorta yandı onu da biz farkettik aparmtnada günlerce yanık kokusu vardı meğer kablo milim milim yaniyormus erimiş evde yapılan şeyleri apartman içinde de yapmışlar komşularla aynı anda makina vs calsitirinca dayanamamış :KK43:
Bizimde basımıza denk geldi evin tesisatını kötü yapmıslar kombi,2 televizyon bozuldu sonradan sigortanın atmasını önlemek için birsey yaptılarda adı neydi hatırlayamadım

:olamaz::KK70::KK70:ben ve hain planlarım :KK70:
Bende de oluyor bazen uygulamaya gectigim söylenemez haziisni yapıyorum yalan değil :D ..benim bir komşu var merdiven silerken çok ses yapıyor birde kapı kilidini öyle bir aciyorku

O evden çıkarken herkes uyanıyor

Geçen onun kapısının önünde bilerek demir bir parça attım yere sırf ses yapsın diye :D

Ne kadar tehlikeli bunlar.

Bizimde basımıza denk geldi evin tesisatını kötü yapmıslar kombi,2 televizyon bozuldu sonradan sigortanın atmasını önlemek için birsey yaptılarda adı neydi hatırlayamadım
Kaçak akım sigortası olabilir yada direk beyaz eşyaları elektrik kesintiisnden onleyen bir kesici var oda olabilir

Bende de oluyor bazen uygulamaya gectigim söylenemez haziisni yapıyorum yalan değil :KK70: ..benim bir komşu var merdiven silerken çok ses yapıyor birde kapı kilidini öyle bir aciyorku

O evden çıkarken herkes uyanıyor

Geçen onun kapısının önünde bilerek demir bir parça attım yere sırf ses yapsın diye :KK70:

Bende bir kere uçakta yasak olan gazete bırakmıştım :skandal: ohhhh canıma değsin

Back