Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefondan gitti dedim ya ona yapmadım henüz ama pcye sürekli bildirim geliyor:)Sesli bildirim oldu mu sende
Sesli bildirim oldu mu sende
Tamam canım yavaş yavaş hallederiz artık☺Ayarlardan düzenleyebilirsin.Ama tavsiyem düzenlemeler yapılana kadar bekleyip herşey tam oturduğunda istediğiniz değişiklikleri yapmak
Kazen'in dediği gibi ötüyor muTelefondan gitti dedim ya ona yapmadım henüz ama pcye sürekli bildirim geliyor:)
Pcden çıkınca deneyeyim:)Kazen'in dediği gibi ötüyor mu
Tlf modelin ne canım senin bide andeoid sürümü kaçSesli bildirim mi geldi, telefonda sayfa açık değişkende gelecek mi acaba, tam bitse de görsek
En çok rengini sevmiştim oda net değilmi :)Çok güzel özellikler gelmiş.Gelişmiş yeni bir sürüm harika.Eksikler,beğenilmeyenler zamanla düzeltilecektir sanırım.Renk konusunda ise henüz belli değil.
Bende de olmadı o canım ıos ta yok sanırımTlf modelin ne canım senin bide andeoid sürümü kaç
Daha hiç alışmadığımız için sanırım garip geliyor, beğeni nasıl yapıldı onuda sonradan öğrendim. Face gibi de onuda hiç kullanmadığım içinÇok güzel özellikler gelmiş.Gelişmiş yeni bir sürüm harika.Eksikler,beğenilmeyenler zamanla düzeltilecektir sanırım.Renk konusunda ise henüz belli değil.
Bende olmadı bildirimSesli bildirim mi geldi, telefonda sayfa açık değişkende gelecek mi acaba, tam bitse de görsek
Samsung j4, şuan sitede ilk kez eline telefon verilmiş çocuk gibiyim, hiç birşey anlamıyorumTlf modelin ne canım senin bide andeoid sürümü kaç
Ben alıntıları bile neredeyse tesadüf görüyorum daha hiçbirşey anlamadımBende olmadı bildirim
Benim j2 kkdan bildirim bile alamayan tlfnu neyleyimSamsung j4, şuan sitede ilk kez eline telefon verilmiş çocuk gibiyim, hiç birşey anlamıyorum
Neyse bir tamamen onerim bitsin belki öncekinden daha iyi olurBenim j2 kkdan bildirim bile alamayan tlfnu neyleyim
Ben sevdim :)Neyse bir tamamen onerim bitsin belki öncekinden daha iyi olur
Benimki xiaomi red mi 6Benim j2 kkdan bildirim bile alamayan tlfnu neyleyim
Kız bana özel mesajdan yazsana sana birşey sormak istiyorum bulamadim telefondanBenim j2 kkdan bildirim bile alamayan tlfnu neyleyim
Memnunmusun tlfnundan gardaşım :)Benimki xiaomi red mi 6
Benim tel de desteklemiyomus
Oysa ki samsunga nefret ederek almistim bu teli tukurdugumu yalayamam