- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Aynen gitti madalyalarSelam kızlar site bambaşka olmuş o değil de madalyalar yine gitmiş geri gelecekler mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen gitti madalyalarSelam kızlar site bambaşka olmuş o değil de madalyalar yine gitmiş geri gelecekler mi acaba
Ama sitenin bi kaç şey dışında yeniliklerini sevdim modern olmuşAynen gitti madalyalar
Ablam bilirsin daha önce yine geçiş yapmıştık ve ona alışmıştık bunada alışırız:)Aynen sevemedim bu halini sitenin
Telefondan yaptığın şifremi unuttum ve email yönlendirmesini yapacaksın:)Ben öyle yaptım:)Telefondan oldu da notebooktan hâlâ giremiyorum
Lisa site rengi mavi mi kalacak canım:)
Sabah evde değildim uğraştım olmayınca girilmiyor zannettimYalniz nevo yok
Önceki hali daha güzeldiSanırım evet canım Sen beğendin mi ?
Biraz karıştırınca güzel geliyor çok gelişmiş .Alışınca çok seveceğiz:)Önceki hali daha güzeldi
Ben de:)Ama sitenin bi kaç şey dışında yeniliklerini sevdim modern olmuş
Telefonda yaptığımı notebookta yapmıştım canım oldu o da:)Telefondan yaptığın şifremi unuttum ve email yönlendirmesini yapacaksın:)Ben öyle yaptım:)
Beğendim canım, güzel yenilikler gelmiş Ama sesli bildirim ben de olmadı sanırımSanırım evet canım Sen beğendin mi ?
Benim telefondan yine gitti artık kalkınca tekrar bakarım :)Ben de:)
Telefonda yaptığımı notebookta yapmıştım canım oldu o da:)
Beğendim canım, güzel yenilikler gelmiş Ama sesli bildirim ben de olmadı sanırım
Evet canım daha düzeltiliyor:)Nevros site daha onarımda değil mi? Hiç birşey anlamıyorum ya
Inşallah daha anlaşılır olurEvet canım daha düzeltiliyor:)
Önceki hali daha güzeldi
Çıkış mı yaptın canım, ben çıkış yapmadan çıktım netten:)Benim telefondan yine gitti artık kalkınca tekrar bakarım :)
Öğrenince daha kolay ve hızlı gelecek:)Inşallah daha anlaşılır olur
Yok çıkış yapmadım:)Çıkış mı yaptın canım, ben çıkış yapmadan çıktım netten:)
Değişiklik güzeldir ben severimSanırım evet canım Sen beğendin mi ?
Beğendim canım, güzel yenilikler gelmiş Ama sesli bildirim ben de olmadı sanırım
Sesli bildirim oldu mu sendeYok çıkış yapmadım:)
Sesli bildirim oldu mu sendeYok çıkış yapmadım:)