• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Benim oğlum da matematik hastasi bir sene daha gitme hakkı vardı erken verdim ben okula sınıftakilerden biraz minyon ama çok şükür derslerde iyi atom karıncam diyormuş öğretmeni :))
Maşaallah ne güzel:)Benim oğlumda sınıftakilerden ay olarak küçük:)Biraz bozuluyor ama dersleri çok iyi:)

İyi maşaallah :)Yazın okuma ve dikteye devam ederseniz seneye çok iyi olur sonrası yine ilgi ile devam ediyor:)
Bizim öğretmen çok ders veriyor her gün bir metin yazıyorlar, şiir ezberleri veriyor üstüne bir de her gün bir kitap:) Neyse ki kitap okumayı seviyor:)
-VUSLAT- -VUSLAT- abla sen git bir çay koy istersen canın istemiştir senin şimdi yemekten sonra :KK70:
Yanına kurabiyede yapsın:sus:
Çayım ocakta zaten😜 İçerken de yazıyorum 😎 Kukrim senin uykun gelmedi mi:53:

Bizim öğretmen çok ders veriyor her gün bir metin yazıyorlar, şiir ezberleri veriyor üstüne bir de her gün bir kitap:) Neyse ki kitap okumayı seviyor:)

Çayım ocakta zaten😜 İçerken de yazıyorum 😎 Kukrim senin uykun gelmedi mi:KK53:
Çok iyiymiş canım:)Benim oğlumda seviyor bunun çok faydasını görüyoruz:)
Afiyet olsun:KK45:

Çayım ocakta zaten😜 İçerken de yazıyorum 😎 Kukrim senin uykun gelmedi mi:KK53:
Kim benim mi yarın okul da yok gece daha yeni başlıyor :KK71:

Çiçeğim küçük boy oldu taşmasın diye az malzeme ile yaptım biraz daha artırabilirim🤔

Eklentiler

• IMG_20190315_195909.webp
    IMG_20190315_195909.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 31
Back
X